Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2012 18:36 - по- здрави
Автор: mihala Категория: Други   
Прочетен: 723 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 01.10.2012 21:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Пенсионерски новини -

На 1.10.2012г ще се изпробват сирените.
Внимавайте какво и как искате!!!

На някакъв си остров някъде из неизвестната страна Блогария ще има мобилизация на копачи.
За какво ли ще са и за кое по-напред?

 Ех, дали ще включат и нашите или нечии други дупки, че както ни опоскаха ще ни оставят и да им миришеме- тя миризмата си я носят със себеси , та няма да ни разпознаят.
Къде ли пъхнаха компесаторните изработени години?


www.dnes.bg/politika/2012/09/30/pensiite-skachat-ot-april-potvyrdi-diankov.169489#13490186031551&if_height=412
"По думите му за разкопки министерството може да отпусне 300-400 000 лева, но поне още 2 милиона ще са нужни за ремонт на пътищата.
Г-н Дянков, чии са тези пари та така с лека ръка ги раздавате и къде е Народното събрание да не Ви потърси сметка.Не знаете ли, че не се планира отгоре и че всеки лев трябва да се обосновава.Къде е производителността на тези общини,които облагодетелствувате с нашите пари.Къде Ви е пазарната икономика или е пазарна за Вашия джоб?
 

Това ще е трета година на обещания за нормално пенсионерско съществуване.  Смесицата от недоносена икономика не можа да обърне печалбата в печеливша за страната, а в самозадоволяваща стратегия.
Ограбиха ни труда.
Замазаха пушилката с някакви, нищо неструващи, листчета, а сега,вместо да ни плащат наем за предоставения недвижим имот,ни искат от нищото, което ни дадоха, да им даваме мляко.
Суроватка ви е много на вас!!!
 Начена се изначало закона за шикалкавенето и лъжите.Подпомогнати от медиите ГУП предприе заблудителните процеси. Що ще правят нашите първозванци три месеца до нова година ,та няма да могат да скалъпят сметката на баланса.Неееееееееееее... Те не искат, защото с този баланс няма да могат да прикрият преразходи по някои пера, а за други няма да стигнат.Ето, че пак няма пари за пенсии.Надявам се,че ще има пари за допълнителни възнаграждения и заплати на администрацията. Та как няма да има след като са заложили ФРЗ за повече персонал, а него го няма.Как е изчислен та липсва и не е ли редно свободата, с която се облагодетелстват, да се съкрати, но не. Това са стари, изпитани методи за соц.надценка. Къде ви е пазарната икономика,господа, и не си ли напълнихте- WC-то. Подсигурихте си търбусите. Фекалиите ви очакват за вечността. Колко ли стотинки очакват надяващите се пенсионери или по-добре да си пийват таратор с краставица и вода, а може и без краставица,докато ги има.А някъде из върховете имаше една Кристалина по бедственото положение.И вие ли, госпожо, си поставихте тъмните очила, та не виждате бедата в нашата страна, а аз си мислех,че... 


Тагове:   пенсии,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1654001
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив