Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2018 10:22 - Клопката на познанието
Автор: mihala Категория: Хоби   
Прочетен: 427 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 19.03.2018 16:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
           ПРОШКА  

Кажете си болката, че така цяла година не е за ходене с товар на плещите. Тази  2018 година била година на кучето и  може да си лаем, колкото си искаме, но са се погрижили да имаме един ден, за да си поискаме прошка. И добре,че го има. Покладите създават настроение, а амкането е удоволствие за децата. Весел празник и простете, ако има за какво, че вече не си споням. И възрастта си има предимство. P.S./пост скриптум; послепис/ Не се кланяйте на други богове.  

Кратки новини от селската радио точка:  
1.Пазете се от кърлежи,че пак са налазили по морето.  Паразити под масата и над масата и тях пръскайте.
2.Купувайте това,което е за празника, без излишества, че еврото поскъпва-агенция ЕЖК/една жена каза/.
3.Мир и любов пожелавам на всички и без много излишества. 
4.Амкайте халва /ако я има/ и варени яйца, но внимавайте за зъбите. Тире- особено се отнася за тези с ченетата.
5.Прощавам, но само виртуално, на всички,които са крали  и продължават да крадат, като си мислят, че това е добро.
6.Дайте предложения как да простя на тези, които много говорят и си въобразяват, че казват нещо.
7.Ще прекъсне модератора затова и аз прекъсвам, не че искам.
8.Тези,които си мислят,че съм сладкодумна, да поясня -не съм.
9.Фучени са открили думичка за нашенското"кибрит" вместо "драсни-пални клечица" - палилка, та който иска от днес да я ползва като такава. Палилката е от женски род и може да се ползува и в единствено, и множествено число - за пояснение на тези,които се интересуват от граматика.
10..До следващото включване.  
18.2.2018 г.  


 КЛОПКАТА НА ПОЗНАНИЕТО  
Много УФО- и тем подобни -лози са се заели да тълкуват видимо и невидимо, материя и духовност, вярно и невярно,Бог и разни представители на боговете и т.н  и  т.н. Позволявам си да открехна завесата за някои допълнителни възприятия,които дообясняват или поясняват човешкия порив и желание за повече познания по тази тематика. Да си зададем въпрос: "Колко очи има човек, които обясняват заобикалящия ни свят?" От материална гледна точка са две, а от уфологична -три. Къде е третото око и реално ли е то? За трезво мислещ индивид отговорът ще бъде не. И защо? Защото не се вижда. Може ли тогава да съществува в реалността след като не съдейства на другите две очи да извършват предопределената им функция. И не пречи ли за правилното им функциониране? Това е въпрос, на който е достатъчно да погледнем, без да гледаме с периферното си зрение,че трето око не съществува. Тогава от къде се взимат виждания и дарби на разни провидци? Първо трябва да отбележим, че човек е мислещо същество с дадени функции за възприемане и реализация. При желание, което е наша воля,можем да отваряме цялата си същност за възприемане на околната среда и да я възпроизвеждаме според нашата нагласа. Ето от къде идва "третото око". Предначертаното виждане не го приемаме като наша вътрешност, а като нещо, което е поставено отвън,  като трето око, за реализация на нещо загадъчно.В желание да сме различни от заобикалящите ни човеци ние приемаме да сме някакви. Което, може да се каже, е наша мисловна реалност или да го приемем по подобие на виртуална реалност - извън нас и нашата реална същност. А в същност ние сме нормални човешки същества, а не циклопи.  По този начин да разгледаме и телепатичните разговори. Дадена ни е уста и ако трябваше да разговаряме мислено, нямаше да има нужда от нея. Това,че се появява мисловен разговор, е действие на нашата същност, резултат от емоции или  външно възприемане на действащи във вселената, носещи информация ,невидими създания -дали от човешки същности отдавна напуснали своята материална обвивка или от други създания. Но във всеки случай не бива да смятаме,че говорим мислено. Действията на заобикалящата ни действителност не трябва да се приемат като наша същност или като проявление на воля и съзнание. Всяко натрапено,макар и несъзнателно, допълнително изменение в нашата външност, довежда до вътрешна транформация на индивида и впоследствие до израждане в наследствения ген на човечеството. Същото може да кажем и за прилагане на трансплантация и геннамодификация. Или човечеството е приело своята промяна, която непрекъснато се видоизменя и допълва,до неговото пълно изменение. 10.10.2015 г.@

P.S./послепис/ За някои е изгодно да казват, че някога сме били циклопи.Какви ли ще бъдем ,за техните очи, в бъдеще? 


    https://www.youtube.com/watch?v=8ijLrzSesPA&list=PLwIANb1a0JtnolIbtswInKm_59GwZx5ch

   


Тагове:   018прошка,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1653258
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив