Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2019 10:38 - да или не на абортите
Автор: mihala Категория: Хоби   
Прочетен: 291 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 27.05.2019 18:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Европа се самоубива демографски
http://www.nationalgeographic.bg/?cid=101&article=8725ДА

ДА ИЛИ НЕ НА АБОРТИТЕ
Европа ли се самоубива или външни причинители я убиват това е въпроса. Предлаганото в дадения текст излизане от кризата ли е правилното? Задаването на тези въпроси предполага да се замислим и да потърсим най-адекватни отговори. Насилствената миграция, налаганата социална система на промяна в съзнанието на хората, не могат да променят в достатъчно необходимата степен съществуващото положение. Вече вкоренени и прилагани в бита на народите закони, трудно могат да изкоренят и променят мисленето на отделния човек. Да вземем за пример налаганата от мнозина лидери забрана за абортите. Хората се възмущават, но не могат да се облегнат на факти за необходимостта от това. Къде трябва да търсим разковничето. Липсата на научно обосновани доказателства
за съществуване на хомо сапиенс, създава цикличната неуравновесеност от необходимото първосигнално съхранение на индивида. Не случайно в една книга, която я наричат книга над книгите /библия/, са дадени изводи необходими за нашето съществуване. Някои не могат да я приемат, но тя е доказателство за необходимостта от разум т.е. да мислим.
Тук ще спомена изводите,които ни препотвърждава Исус Христос - "не пожелавай"; пазете очите си,защото всяка мисъл оказва влияние върху нашето битие. Дали са необходими абортите? Не,според мен,защото всяко действие на двама произвежда тяхната холограма т.е. духовно създание,което впоследствие участвува в по нататъшния живот на земята. Тук ще кажа,че всеки е отговорен за действията си. Връзка само за удоволствие създава материални индивиди, а връзка с любов създава духовно извисени личности. Тук е и разделението между отделните хора на земята, за което следва да се замислим. Дали само да се удоволствуваме или да търсим личността, която ще създаде по-висша личност. За извод ще споделя,че за да съществуваме думата любов не трябва да се интерпретира като секс, а като съкровено чувство за взаимност. Всеки аборт е резултат от наши неразумни деяния и не е необходимо някой да ни заплашва, а трябва сами да станем разумни и да се обхождаме с любов.Защото духовната любов е основа за нашето съществуване и ако искаме да продължим да съществуваме,трябва да я пазим.- "Пазете сърцата си защото от тях са изворите на живот"- Християнска Библия.
10:25 ч. 27.5.2019 г.






Тагове:   аборти 019,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1663475
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив