Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2019 22:18 - Защо в град Карлово, при налични вече петима /вече шестима/ кметове в общината, да няма и премиер?
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 1375 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 12.10.2019 00:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Колеги, тоз постинг ще бъде съвсем кратък, тъй като троля е болна и влезе тук, след като се събуди за малко, и смята отново да поспи. 
И така, питам аз, след разтеклата се през последните дни предизборна кампания в град Карлово /и върху сайта на община Карлово/, за която вече писах, която продължава и в момента, в посока - според публикациите на въпросния сайт - към обогатяване на политическата действителност на нашия град с "врид кмет" /г-н Стойо Карагенски/, "кмет на община /село и кандидат за нов кметски мандат"/Това, според последните новини на сайта е г-н Емил Кабаиванов и кметовете??? на още четири села в община Карлово - село Васил Левски, с.Богдан, с. Каравелово, с. Иганово, в които внезапно общината - тойест, може би врид кметът г-н Карагенски, който обаче не "открива" събитието??? започва ремонти, насред изборите?/ . Очевидно всичките 6 броя общо  лица - кметове съществуват и "работят"  едновременно, без да са взаимнозаменяеми, докато едновременно тече предизборна кампания с останалите  "кандидати за кметове на община /село", които също не изказват никакви мнения в публичното пространство за тая извечна сякаш взаимнозаменяемост, уви, незаконна,   аз смятам, че в град Карлово би могъл да бъде избран не само някакъв си там кмет, той трети поред в тая редица, ами  направо премиер - след като така или иначе, кметове има достатъчно, а съгражданите ми в повечето случаи пасуват с идеята, че работите били предрешени?...
Затова, колеги, предлагам, тук, в нашата толкова активна политически община  да се избере и един премиер, от когото , разбира се, нищо няма да зависи, то кога е зависело нещо от премиер у нас  -  но ще си е наш, жив пример за уникалната политическа ситуация в Карлово с налични към момента минимум шест /6/души, изпълняващи по някакъв начин, според публикациите в официалния държавен сайт на община Карлово, длъжността "кмет" в общината? /де, макар и четирима от тях да са "кметове" на села в общината, тизе също са овластени, макар и неизвестно от кого  и носят своята отговорност??/.
Аз лично предлагам, за "кмет и изпълняващ длъжността премиер",който  да пуска музика и да се пери, да бъде избран някой от карловските диджеи, който по-малко пие/майтап, тия ,които познавам аз, са сериозни и професионалисти хора/, та да има къде, както се вика, поне да се забавляваме през зимата, един, вид, да ни пуска безплатно у дискотеката, не, че някой ще изчисти преспите по улиците, както е от години тук .... /ако някой предложи, дето да изберем за кмет - премиер някой от по-важните търговци, то тия са вече в предизборната борба, само мойе да се гадае, какво че им се случи, тия са вече "избрани", един вид, в политиката, който не е избран пък, не иска да влиза в нея, щото била "за нереализирани ора"?, аз лично съм го чула и това, колеги, от хора, които инак  птцуват местните данъци и такси -  е, как нереализирани - ете, 11 октомври, петима кметове има вече Карлово според официалния си сайт, единият се реализира от бая години като кмет на общината, да му се чуди човек, какво очаква още да реализира, ама той си знае, щото аз не мога наистина да разбера.../
Айде със здраве, между другото, аз все още нямам отговор на пуснатите от мен две жалби /по-скоро писма/ до ЦИК, касаещи странната агитация чрез заблуждение, провеждаща се на общинския сайт  на вече  неколцината "кметове и кандидати за нов кметски мандат" от община Карлово. 
Един поздрав, за всички тролоци, и за малките троли, и за ЦИК,  па и вий в София, и в други области  и градове, си помислете - за това, как ще се избира, ако се наложи, и при вази "кмет - премиер", коги се улучи, както при нас, вече да има назначени, поне петима души, вече шест,  па дано да йе някой за ба вен човек, че ни чака тежка зима, защото, както усещат и моите съграждани, предизборните борби вече някак, свършват?. 
Може да има и друг поздрав, но по-късно. 










Гласувай:
3



1. barin - Здравей, eloiz. До премиер трудно ...
12.10.2019 07:11
Здравей, eloiz. До премиер трудно се стига, а сега Бойко Борисов е отдавна на гази длъжност. Оказа се, че за президент има ограничение 2 мандата, а за премиер няма, което мисля, че не е справедливо. Карлово обаче си имаше Васил Левски, избран за най-силната личност в България преди няколко години в допитването.
Поздрави!
цитирай
2. mihala - Здравей,
12.10.2019 08:58
Кметовете са си кметове и ще бъдат до пълното закръгляне, но не на бройката, а на тумбаците. Поне оправиха ли прекрасния манастир, който се е згушил между блоковете. Много тиквени семки се разсеяха, та ще берем урожай. Успешен ден.
цитирай
3. eloiz - Привет, Барин,
12.10.2019 14:33
Бойко Борисов няма значение, тук става въпрос за ДРУГ премиер - и изобщо не се прави, че не разбираш, на нас не ни трябва човек с представителни функции, тоест, президент, както ти го казваш, и за равновесие, ами ни е необходим некой, който да ни пуска безплатно в дискотеката, да пуска хубава музика, да вика по пияниците от пулта, от време на време, да ги иронизира, та хем да не разбират отде им е дошло, и така. Тоест, умен и музикален човек. Купон да става. А за Васил Левски - той е пример, не е точно личност, но хората са търсили спасение в това допитване, обаче спасението не е там.
цитирай
4. eloiz - Здравей, Михала,
12.10.2019 14:38
ами, аз дори се радвам, че вече половината в нашата община са избрани, че тия разговори за тумбаците са ужасно скучни. За какъв манастир става въпрос? Може би имаш предвид манастира "Св. Спас" в гр. Сопот? Отдавна не съм ходила там, въпреки че приятели все ме канят да отидем - това е едно от любимите места на сопотненци. В Карлово има две църкви, мисля, че към момента и двете имат някакви нужди от ремонти, което е нормално, строени са през 19-ти век//. И двете са много красиви и си имат собствени истории.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1651236
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031