Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2012 10:03 - дали е така
Автор: mihala Категория: Лични дневници   
Прочетен: 640 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 29.06.2012 08:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
www.biblia.ru/reading/bibleplaces/damask/damask5.htm


 Факти, които доказват благосклонното отношение на Бог Отец към Сирия и народа й. След като погледнете линка, ще се убедите в това.Ставащото там е показалец на какво ниво на развитие е човечеството. 


 
КАКВО ПОКАЗВА ТЕХНИКАТА- личен архив

 Визия над покрив. Отразява триизмерността на вселената и нейното отражение.Едно място, което сега искат да унищожат.Какво ли  искат да скрият? Изглежда е заинтригуващо и може да наруши тяхното спокойствие. Като имаме предвид това и факта,че все още на някои места под земната повърхност се чува бученето на морето,през което е преминал еврейския народ, воден от Моисей и движението на земни пластове не е престанало, не е ли редно някои да си отворят очите за ставащото. Може да е дошъл момента да се види. Дано не е за зло...

/Показаното противоречи на изказването за невидимите светове в книгата на Петър Дънов от dnes.bg/

imageimage


из dnes.bg

Петър Дънов разказва за невидимите светове
Книгата на Светла Балтова излиза на 29 юни
28 юни 2012 09:12


За невидимите светове разказва Петър Дънов в книгата на Светла Балтова.

Има три вида слънчеви системи: едните изразяват материалния свят, другите са направени от фин духовен елемент – те спадат към духовния и ангелския свят. След време, когато вашите духовни очи започнат да се развиват, ще видите всички светове.

В днешно време все повече хора разбират, че най-същественото е невидимо за очите, и се опитват да излязат от рамките на грубата материалност. Те започват да развиват една по-фина сетивност, която им позволява да получат знание за Висшите светове.

В настоящата книга ще откриете информация за етажите на Мирозданието, които Петър Дънов диференцира на: Божествен свят, духовни светове и материални светове. Тук ще откриете неговите виждания за структурата на ангелските царства. Ангелите са между нас, твърди Учителя и често говори за връзката между човека и ангелите, като специално се спира на темата за ангелите хранители. От книгата ще научите как можете да се свързвате със Светлите същества, за да внесете техните духовни идеи на Земята. Така ще помогнете за установяването на един нов свят: свят на братство, мир, взаимопомощ.



Тагове:   загадки,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1660524
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив