Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2017 13:33 - Пфу тикви
Автор: mihala Категория: Лични дневници   
Прочетен: 620 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ПФУ ТИКВИ 

Задава се нещо,което е добре да имаме предвид. Според печата пророци ги прекръщават на политици, а убийци никой не иска да ги погребва. Ами ако започнат в нашите гробища да не погребват хора с чужди имена,тогава??? Изводът е: да поемем почин за прекръщаване с български имена, та дано да се класираме в последния път.Имаме много мебели, на които можем да прекръщаваме /ГАРДИРОБКА, ОГЛЕДАЛКА,ТОАЛЕТКА И Т.Н/, а малките пророчета може и кенефчета да ги кръстим, ако ни изнася. Пфу... нация изтърсация, а не пробация, според
техническото ни усъвършенствуване/по стар стил/.Обучават ни на секс, а не ни обучават, че човек е човек,когато е човек...А кексове ще си спретнем и без рецепти.

image


Тагове:   017 кекс,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Никол - най-любеното женско име днес.
13.01.2017 08:45
Прав беше героят от един от първите турски сериали. "Не ща да ми пеят на чужд език - знам ли дали не ме псуват?" По-лошо от псувня. Изчезват хилядолетни наследствени имена. Не помня кога научих, че по договор Слави е задължен - встъпителната песен да е на английски. И да не е по договор, е факт. И аз, понеже не знам английски, се чувствам чужденец в родината си. В интернет и даже в клавиатурата на лаптопа, кирилицата е в слугинско положение. Защо, когато ТЕХНОЛОГИЯТА ПОЗВОЛЯВА да не е така? Които го направиха, знаят защо. Добре е и ние да знаем. Има държави национални, има и империи. Първите са трън за вторите, особено за Глобалистите. За да разберете причината за курса към отродяване, вижте дефиницията за народ или нация. Коя част от тая дефиниция НЕ Е ПОД АТАКА сега, особено в държава със стратегическа география и "неправилни" исторически корени, като нас?
цитирай
2. mihala - Критерият за неграмотност не е е...
13.01.2017 10:24
Критерият за неграмотност не е еднакъв за всички и изглежда затова се разминаваме
в изискванията.По времето на Живков бяха направили книжка с български имена, но никой не я ползваше под предлог,че кръщават на баби и дядовци. Това сме ние- всезнайковци.Но последствията са за всички.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1653935
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив