Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2019 03:45 - холографска вселена
Автор: mihala Категория: Лични дневници   
Прочетен: 584 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 30.09.2019 11:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image


ХОЛОГРАФСКА ВСЕЛЕНА -стр.1 Аз виждам и не виждам, и какво виждам след като нищо не виждам / вълна- частици/. 1.Пространството е равно на, така нареченото, време,но не е съизмеримо с него. 2.Човек е център на една галактика, център на една окръжност. 3.Всеки човек има своя окръжност. 4.От него до точка в окръжността е разстоянието на човек в галактиката и във вселената. 5.Вселената също е окръжност с непрекъснато изменящ се радиус за разлика от галактиката окръжност. 6.Спиралата на ДНК е в непрекъснато въртеливо движение, както е показано на рисунката на Леонардо Да Винчи човек в окръжност. 7.Да вземем пясъчен часовник. Той се движи последователно, въртеливо по крайните окръжности по срещуположни точки от окръжността във вид на осморка.. 8.Двата основни клона на ДНК са нашата връзка земя-единия клон; вселена- другия клон ,като посоките са надолу и нагоре. Между тях е човек със своите информационни полета. 9.Те приемат информация от галактиката и вселената,чрез външната ни обвивка и дадените органи за пипане, виждане и обоняние, и разпределят из тялото. 10.Всеки човек е център в една окръжност -галактика.Измененията в т.н.време се извършва в окръжността. 11.Колкото тунелите/окръжностите/ на отделните хора са на разстояние ,толкова е по-продължителна връзката, но за сетивата с вселенски размери е моментна. 12.Навлизане от една окръжност в друга е като навлизане на една галактика в друга и е нарушаване на вселенските закони, и може да доведе до унищожаване на цялата система на индивида т.е. до физическа смърт. 13.В Духовната сфера няма нито вълни,нито частици,които са за материята. Има само ангели. Те са същества,които са плод на любовта на земята, духовната любов. Те ни помагат и с информация. 14.Бог е център на вселената и е връзката с отделните човешки галактики. 15.Черните дупки са органи на дадена галактика,които приемат остатъчната материя,която носи информация от човешките тела /частици/ и отново я трансформират, след което отново поемат по пътя на вселената. 16.Те носят информация от стари животи, което създава илюзия за прераждане, но те могат да отидат в съвсем други тела. 17.Ние сега се намираме на края на четвъртото стъпало и сме на крачка да преминем във вселената.Не говоря за Исус Христос, защото Той е приготвил място за християните в съществуващата вселена. 18.В другата галактика /ако има такава/ структурата е същата ,но не се знае предназначението Й спрямо нас и във вселената. 19.Всяка звезда има свое предназначение, както в галактиката така и във вселената. 20..В човешките тела има дух и материя ,които действат в строга зависимост един от друг като проникват и се допълват в съгласие. Нарушаване на това съгласие води до болести. 21.Центърът на вселената Бог чрез словото ръководи необходимостите на отделните галактики за правилното им функциониране във вселената. 22. Съществува обратна връзка на информация от галактиките към вселената и нейния център. 02:17 ч. 29.9.2019 г. 
ХОЛОГРАФНАТА  ВСЕЛЕНА  стр.2 23. Вселената се развива от вътре на вън  от център към периферия обратно на часовниковата стрелка- пулсира жив организъм в центъра,. -24.В началото на създаването е било край на нещо съществуващо , което започнало да се свива, до малка точка, с чувство на особен прочувствен страх пред неизвестността. Не страх както при хората. Тя е била в опасност, което е предизвикано от ново чувство,непознато до момента .След известен период и осъзнаването Й, започнала отново да пулсира и се развива от вътре на вън , от център към периферия. В началото е имало духовна галактика със събрани всички чувства, непознати за нас като проявление, много по-финни.10:43 ч. 29.9.2019 г.



Тагове:   вселена 019,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. saankii - :-)))) бряях таз Холограма...мира ,не ти дава,михаЛааа..
29.09.2019 11:30
кой ти заби минус..онова жен. Рептилно, с трите гуши!!!
познах,нали..
цитирай
2. lexparsy - Книгата „ХОЛОГРАФСКАТА ВСЕЛЕНА“ ...
29.09.2019 13:46
Книгата „ХОЛОГРАФСКАТА ВСЕЛЕНА“ на МАЙКЪЛ ТОЛБОТ е много интересна и поучителна. (имам я и на файл). Аз я четох отдавна и ме размисли и ми даде разбиране за много „необясними“ неща.
Там имаше и пример, че ние не се разпознаваме само визуално...
И се сетих как в една люта зима, облечен в дрехи от вчера и скрит зад знака на една спирка... един приятел спира с колата и ми вика - Качвай се беее...! - Ама как ме разпозна бе? – Ами и аз не знам – ми вика... :-))
Лекс
цитирай
3. mihala - Поздрав,
29.09.2019 19:04
Всички сме свързани в една вселена с невидими връзки и си влияем един на друг.Дано да е за добро.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1660158
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив