Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2016 14:32 - Призив
Автор: mihala Категория: Политика   
Прочетен: 776 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


     image


    ПРИЗИВ

Ще се успокои ли обстановката? Продължаващата експанзия не напуска полезрението на глобалната политика. Мнозина са тези, които със своите действия подпомагат, без да съзнават, за увеличаване на напрежението. Надпревара във въоръжаването
създава предпоставки за безнаказаност. Теготата тегне над човешката природа. Навлизане в измеренията на вселената, води до непредвидими последствия. Но дали разумът ще победи или неразумието ще надделее над мъдростта? Земята не е сама.Комплект от неизброими съзвездия живее в синхрон, а този синхрон ,с нашите действия, с всеки ден се променя. Наближава момент, когато не само земетресения и наводнения ще ни залеят, а цялостна промяна на формата на земята. И всичко това в резултат на нашата дейност. Войните и преселенията променят духовната картина, която обема земната ни защита и ние ще бъдем изложени на невиждани и непознавани досега от човек природни катаклизми. Още може да се осъзнаем и да организираме борба срещу човешкото  безумие. Никой не може да определи граници на страните , защото земята ще се нагъне и сушата ще се промени. Но всяка страна ще отговаря за своята неразумност и ще понесе последствията. Никое тайно общество, което се намесва във войнстващата политика, няма да е в състояние да противодейства на това. Погледнете към дома си - земята и я запазете. Върнете се в лоното на живота и бъдете мъдри в неразумието.

14:21 ч. 27.8.2016 г.


Тагове:   пка 016,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tsvganchev - За жалост, разумът е като безсми...
27.08.2016 18:54
За жалост, разумът е като безсмислена играчка, която човекът използва за глупости, а малкото, които вероятно го използват по предназначение, го използват за лични цели. Поздрави!
цитирай
2. mt46 - Поздрав!...
27.08.2016 21:46
Кой ще даде ум на безумните?...
цитирай
3. mihala - Кой ще даде ум на безумните?. . . Все ...
28.08.2016 06:18
mt46 написа:
Кой ще даде ум на безумните?...

Все още има души,които не са прегорели в своята поквара и могат да се осъзнаят от своите действия.
цитирай
4. mihala - За жалост, разумът е като безсми...
28.08.2016 06:19
tsvganchev написа:
За жалост, разумът е като безсмислена играчка, която човекът използва за глупости, а малкото, които вероятно го използват по предназначение, го използват за лични цели. Поздрави!

Време за осъзнаване .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1653101
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив