Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2018 17:58 - Националната ни история не познава подобен екземпляр | реакциите на едно премиерско интервю
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 4200 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 16.02.2018 17:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Националната ни история не познава подобен екземпляр | реакциите на едно премиерско интервю

Публикувано на 16.02.2018  в България

https://bultimes.com/%D0%9D%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B8-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%BE/

 Бойко Борисов беше гост в предаването “Питай премиера” по Би Ти Ви на 14 февруари. Интервюто му с Антон Хекимян предизвика серия от коментари в електронните медии и социалните мрежи. Публикуваме част от тях едно към едно.

Проф. Велислав МИНЕКОВ
Гледах с вълнение разговор (БТВ) с българския премиер.
Позволявам си да ви попитам. Как е възможно толкова прост човек да управлява държава?
Екваториална Гвинея ли сме или Того?
Страхлив, безсрамен, неграмотен и примитивен неолитен екземпляр управлява държава. Европейска държава.
Кой гласува за този австралопитек?
Кой се срамува от тоя елементарен простак?
Националната ни история не познава подобен екземпляр.
Да си “бърдоква” за византийците е чест, да бъдеш европейска тиква е безчестие.
Срамувам се, че съм българин.

Николай ХАДЖИГЕНОВ

След снощния монолог на ваги@@, опс, на диктаторчето, става ясно, че народа ще чака няКОЙ да го направи свободен.
Дядя путя има другие заботы, а чичо джендър няма да е, щот му отсвириха конвенцийката.
Така че, пак е време да излезем ние във Балкана.
Казвайте, роби.
Дошло ли е време разделно или да разчитаме, че наведеното @@@ вазелин не го лови = преклонена главица сабя не я сече?

ОРЕЛ
ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЕ ЗА ДОСТОЙНИТЕ, КРАТКИ, ЯСНИ И БЕЗКРАЙНО ВЕРНИ КОМЕНТАРИ НА ПРОФ. МИНЕКОВ И АДВ. ХАДЖИГЕНОВ!!!!!!!!
ИСТИНАТА Е ТОЧНО ТАЗИ, ЧЕ “СУДЖУК-ПРИМИТИВИ” УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И БЪЛГАРИЯ ПОД ПЛЪТНИЯ ДИКТАТ НА ОНЕЯ УБАВЦИ, ОТТАТЪК ГОЛЯМАТА ЛОКВА!!!!!!!!!! ВСЕКИ ВИЖДА КАК ОНЯ НАЦВЪКАНИЯ ПРИПКА КАТО ПУДЕЛЧЕ ВСЯКА ГОДИНА ДО ТАМ ДА МУ НАБИВАТ КАНЧЕТО И ДА МУ ДАДАТ ИНСТРУКЦИИТЕ ЗА АФРИКАНСКАТА КОЛОНИАЛНА ТЕРИТОРИЯ, НАРЕЧЕНА “БЪЛГАРИЯ”…
КВО ИМА ДА СЕ КАЖЕ ПОВЕЧЕ???

Владимир ТАНЕВ
ДЕСЕТ НЕЩА, КОИТО НАУЧИХ ОТ БОЙКО БОРИСОВ ПО bTV
1. Търси мъжкари наоколо, но не ги намира
2. Ревнува Радев от сивия му кардинал Иво Христов
3. Заменил е рисуването на пейзажи с рисунки на хъбове
4. Праща пътниците по Балканите – кеф ти Истанбул, кеф ти Тирана
5. Успокоява видинчани със Солун
6. Отсвири Путин като нов президент на Русия
7. Направи Зоран Заев шеф на ВМРО-ДПМНЕ
8. Нарочи се за жертва на Народния съд
9. Иска заплатата на Хекимян
10. Цани се за коментатор на Шампионската лига

Велизар ЕНЧЕВ
Всеки, гледал интервюто на Бойко Борисов в Би Ти Ви и мислещ с главата си, а не с петата си, е останал с горчивото усещане, че ни управлява посредствена, но нагла особа. Няма друг такъв премиер, разговарящ с нацията като с прислугата си – с арогантен тон на господар, третиращ околните като плебс. Без да прави разлика между правомощията на законодателната и изпълнителната власт, той профански доказа думите на президента, че Народното събрание се е изродило в нотариат, само заверяващ премиерските заповеди. “Ще разпоредя на своите депутати да оттеглят Истанбулската конвенция”, изръси той, без изобщо да си дава сметка, че Конституцията повелява точно обратното. Ама къде акъл у него поне да не се бие в гърдите като Алековия герой в банята. И му вижте премиерската библиотека – с нито една книга в нея, даже “Винету” липсва, но с галерия от нарцистични фотоси, на които целува премиери, президенти, комисари… А и папи, дето са го галили по главата. Как да не се гордееш, че си българин! Че и ний сме дали нещо на Европата – Бай Ганьо и Бат Бойко.

Боце

На снимката един завършен простак заобиколен от любимите му снимки. На рафтовете на шкафа му няма една книга, което за пореден път доказва това, което сам си признава, че не обича да чете. Българи, продължавайте да търпите този примат и той бавно и полека ще ни отведе в отвъдното.
Когато видя тази просташка физиономия на златушко-хераковският селски хитрец, лъжец, крадец и мошеник веднага изключвам телевизора, защото в противен случай ще го изхвърля през прозореца. Време е да се вдигнем и да изметем тази СГАН на бунището.

Петър ИВАНОВ
Тоя неимоверно надебелял и почернял разкрачен човек в поза на кацнал ояден чапкънов бухал е в нервна криза. Мисля, че всъщност е много уплашен. Иска да изглежда уверен и силен, но ясно си личи рустикалната му тревога, преливаща в раздразнителност, омраза и просташки гняв, насочен към почти всичко. Правоговорът е отвратителен, стилът – мутренско-милиционерски, външността отблъскваща, а интериорът показва неовладян нарцисизъм, селски мушамен лукс и затрогваща шопска простотия.
Човекът тарикатски се постарава да покаже и благ образ на обичащ всички добряк от кварталната кръчма, когото току-що неочаквано са почерпили с голяма гроздова и са му казали, че “мноого го уважаават, щот мноого умен”.
А всички пак виждаме колко е тъп, неуместен и смешен, независимо от строгия мусолински боен миманс и жестовете му, и независимо от важността, която си предава с почти всяка своя изречена глуповата фраза, започваща, естествено, с “Аз”.
Боже, пази България!

reneta
По-голям ЛЪЖЕЦ И НАГЛЕЦ Българската история не познава!
Този Дебил Борисов притежава всички ПРЕВЪПЛЪЩЕНИЯ НА ДЯВОЛА!!!
СРАМ И ПОЗОР!!!
Непримиримите ни интелектуалци и част от непримиримото ни население ДУМИ не им останаха да описват безчинствата, качествата, цинизма на това извращение, изпълняващ длъжността Премиер на “държавата” България!
ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ ПАРТИЗАНСКИ ЧЕТИ, ДА БЪДЕМ БДИТЕЛНИ, ЗАЩОТО И МАЛКИТЕ ДЕЦА ЗНАЯТ, ЧЕ МУТРАТА ИДВА НА ВЛАСТ, НЕ ЗАЩОТО ХОРАТА ГО ИЗБИРАТ, А ЗАЩОТО ЦИНИКА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ!!
Ако не се Обединим, това е ПОСЛЕДНИЯТ ВЛАК!
От нас зависи!!!

Проф. Петко ГАНЧЕВ
Добре е, че все повече не само образовани хора с достойнство виждат, че държавата ни, превърната в колония, се управлява от един супер прост гаулайтер, но докато масата не осъзнае това, ще става още по-зле, докато ни затрият като народ!

Elka Taneva
Всички виждат простотията, която управлява България, но всички са безсилни срещу фалшификаторската машина от ул. “Козяк”, която гарантира избор на този малоумник, защото е удобен и много послушен.

 

Поглед.инфо




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
1. krumbelosvet - Проф. Минеков
16.02.2018 21:11
Проф. Минеков се срамува, че е българин. Оти? Он не знае ли кой и как инсталира ББ начело на държавата? "Европейската" "Народна" Партия с одобрението на САЩ, след като спря парите на Тройната коалиция и прие ББ за член. И кой го крепи и ХВАЛИ при всяка среща. Голяма работа за УНИЩОЖИТЕЛИТЕ на ЕВРОПА, че в калабалъка унищожават и нас, с предимството на опитни мишки.
А ние требало да се срамим. Значи според професора МОЖЕМ ДА СЕ ОПЪНЕМ НА УНИЩОЖИТЕЛИТЕ? Без икономика, армия и съюзници...
цитирай
2. raders - Фактът, че го избират за пореден път ...
17.02.2018 09:08
Фактът, че го избират за пореден път означава, че в България не са останали интелигентни хора и електоратът е тълпа дървеняги. Лошото е, че в дясното пространство не се виждат свестни лидери, освен властолюбиви мекерета, а с комунисти на власт държавата хептен ще цъфне.
цитирай
3. bojo12345 - Тя затова и Цеца-секса, акъла като му видя
17.02.2018 11:51
взе парите и.......бега!
цитирай
4. olivie - отговори си на въпроса защо биха полицаите в Ихтиман и ще разбереш как
17.02.2018 13:18
krumbelosvet написа:
Проф. Минеков се срамува, че е българин. Оти? Он не знае ли кой и как инсталира ББ начело на държавата? "Европейската" "Народна" Партия с одобрението на САЩ, след като спря парите на Тройната коалиция и прие ББ за член. И кой го крепи и ХВАЛИ при всяка среща. Голяма работа за УНИЩОЖИТЕЛИТЕ на ЕВРОПА, че в калабалъка унищожават и нас, с предимството на опитни мишки.
А ние требало да се срамим. Значи според професора МОЖЕМ ДА СЕ ОПЪНЕМ НА УНИЩОЖИТЕЛИТЕ? Без икономика, армия и съюзници...

Не е необходимо оръжие а сопи. И НИКОЙ ПОЛИЦАЙ НЯМА ПРАВО ДА ПРИЛОЖИ СРЕЩУ ТЕБЕ НЕАДЕКВАТНА СИЛА....
цитирай
5. krumbelosvet - ББ го избират 25%
17.02.2018 15:56
Зад тоя резултат стои силата и опита на ЕНП и САЩ. Със световните медии, пари и изборни технологии.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39747124
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031