Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2018 10:48 - Пазете децата
Автор: mihala Категория: Политика   
Прочетен: 1158 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 10.07.2018 21:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 В сегодняшнем мире привычный институт семьи меняется, трансформируется. Некоторые черты изменений настолько кардинальны, что не всегда вписываются в рамки нормы большинства. Как получилось, что меньше чем за век в Европе и США от патриархальной семьи перешли к легализации нетрадиционных человеческих отношений? Это ли не дорога к Содому и начало гибели цивилизации? Какой путь должна выбрать Россия будущего? И помогут ли православные ценности сохранить в России традиционную семью в противовес процессам ее разрушения, которые происходят на Западе? На эту тему в преддверии дня покровителей брака святых Петра и Февроньи в студии дискутируют философы, социологи и публицисты. У открытого микрофона студенты размышляют о том, готовы ли они стать многодетными родителями и будут ли прививать своим детям европейские ценности. • Андрей Максимов, писатель, психолог • Ирина Изотова, философ, специалист по гендерным исследованиям • Тамара Ростовская, доктор социологических наук, заместитель директора Института социально-политических исследований РАН • Валентин Лебедев, Председатель «Союза православных граждан» • Александр Ковтунец, продюсер, президент общенациональной программы «В кругу семьи» • Алексей Комов, посол Всемирного Конгресса семей в ООН

ЗА ДА ИМА ЖИВОТ НА ЗЕМЯТА, ЗА ДА ИМА ЛЮБОВ, А НЕ СЕКС Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ЗАМИСЛИМ НАД ДУМАТА ЛЮБОВ. ЗАЩО ОТНЕМАМЕ ЛЮБОПИТСТВОТО У ДЕЦАТА, КОГАТО В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ГЛЕДАТ ПОД ПОЛИТЕ НА МОМИЧЕНЦАТА И СИ ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ: ЗАЩО ТАКА ПИШКАТ ,А НЯМАТ ТАКОВА КАКТО У МЕН? В КАКВО ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ СВЕТА,КОГАТО НЯМА ЛЮБОВ???

ПРЕДОПРЕДЕЛЕНОСТ

Главно предназначение на жената е да бъде общественичка, майка, домакиня , а сега може да се прибави и дама. Понякога всички тези свойства са могли да променят местата си, в замисимост от обществения строй, но предопределението на жената си остава- да бъде майка. Настъпи време, когато някои туморни образования ,като мозъкът,на който му придават много свойства,обременени от човешко тщестлавие, могат да променят местоположението в една или друга насока на мислене. Така например сега решиха,че  жената трябва да стане мъж или джендър, като И отнемат изконната И даденост. Дали няма след това да поискат да я кастрират, както някъде вече практикуват? Човешкият егоизъм ,срещу който трябва да се води борба, достигна до степен на самозащита. Дали няма да стане необходимо и обрезването на мъжете да се обвърже с кастрацията, та двата индивида да станат едно същество, както казва словото, че мъжът и жената са едно цяло пред Бог. На земята първичното начало, като клетка на обществото, беше семейството, а сега започват да прилагат първично начало без първоначалност на основаване, без неговата цялостност на съществуване т.е. искат да реализират цялостност без неговите цялостни елементи. Искаме да бъдем новатори във всичко ,включително и в нашето начало.Като създадем нов индивид от частици ще можем ли да го обвържем с цялостната структура на развитие на вселената или ще кажем,че всички животни имат нашата структура и ще започнем да ги кастрираме? Ще придам реален пример.  На една новопръкнала се дама дошъл момент да се отдели от земния си път и се озовала в ново място на съществуване, където в началото на пътя я посрещнали  дечица, озовали се там преди нея. Тогава към нея се затичало едно красиво момиченце с вик- мамо,мамо... Тогава от групата на децата едно момченце се обърнало към нея сърдито:- Та каква майка ти е тя... Оказало се ,че това момиченце е същото ембрионче, което са извадили от нея преждевременно, защото не му било време да се роди. На нея И домъчняло, но не могла даже да прояви някакво чувство. Тя била готова да приеме това прекрасно създание, но не била на земята и на това място нямало чувства, нито време ,нито възможност за реакция. И тя, в обкръжение на нетварни служители, трябвало да продължи пътя си.   Всичко,което ни предупреждава за състояния в нашия живот на земята, е реалност, защото преди нас е имало други,които са съществували и са се самозатрили. Къде ли ще се озовем ние в отвъдния свят с всичките ни необмислени постъпки?... Реакцията на невидимия свят може да бъде същата, описана в библията,защото ние сме едно цяло и зависим едни от други. Никой няма да приеме неразумието за даденост за неговото унищожение. Дали не е необходимо да се замислим...  14:08 ч. 7.7.2018 г.     
https://www.youtube.com/watch?v=1BFyFKqbgNc




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Работата е по-проста
07.07.2018 16:26
Кралете-банкстери, владеещи пари от мащаба на цената на планетата, си присвояват ролята на Богове и решават кой народ да живее и кой да умре, коя раса с кого да се кръстоса като най-удобен ТОР, да хитлеровия тор, само че не за процвета на арийците, а на евреите. За целта решават да смачкат белите мъже по няколко начина, не ми се изброват, но вече множество хора се досещат. Може да мернете поста на колегата grigorsimov .„Интервюто, заради което убиха евреина Харолд Розентал. СКРИТАТА ТИРАНИЯ.” /05.05.2018, заимствано от bultimes.
цитирай
2. barin - Децата са най-важните, mihala. Те ...
08.07.2018 09:39
Децата са най-важните, mihala. Те осмислят живота на родителите.
Поздрави!
цитирай
3. mihala - Здравей,
09.07.2018 20:06
krumbelosvet написа:
Кралете-банкстери, владеещи пари от мащаба на цената на планетата, си присвояват ролята на Богове и решават кой народ да живее и кой да умре, коя раса с кого да се кръстоса като най-удобен ТОР, да хитлеровия тор, само че не за процвета на арийците, а на евреите. За целта решават да смачкат белите мъже по няколко начина, не ми се изброват, но вече множество хора се досещат. Може да мернете поста на колегата grigorsimov .„Интервюто, заради което убиха евреина Харолд Розентал. СКРИТАТА ТИРАНИЯ.” /05.05.2018, заимствано от bultimes.

Цялата мисъл не е за контрол на хората, а до унищожението им.Всичко е много дълбоко обвързано.Не напразно понякога се намесва Бог защото човек сам не може да се справи с нечистите сили.
цитирай
4. mihala - Да, ...
09.07.2018 20:08
barin написа:
Децата са най-важните, mihala. Те осмислят живота на родителите.
Поздрави!

Но вече може да разглеждаме децата като единствена възможност за спасение на човечеството и земята ,като негов дом.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1654026
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив