Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2020 18:24 - Корона: ако тогава излъгаха, защо не биха излъгали сега?
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 275 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 29.03.2020 18:36


  Корона: ако тогава излъгаха, защо не биха излъгали сега?  

26мартот Джон Рапопорт

от Джон Рапопорт

 

image

     

26 март 2020 г.

(За да се присъедините към нашия имейл списък, щракнете тук .)

В неотдавнашна статия приех статистически данни за общественото здраве за обикновения грип и COV и показах безумните противоречия в броя и в правителствените стратегии за ограничаване.

В тази статия вземам друг ъгъл. CDC лъже за обикновения грип от десетилетия. Така че защо не биха продължили добрата си традиция да лъжат за COV? Защо трябва да вярвате на НИЩО, което казват за COV? Защо трябва да приемате номерата на делата им, техните зловещи предупреждения, настояването им за блокиране, което разрушава икономиките?

Просто е. Ако едно момче се появи в хранителен магазин през първите шест дни от седмицата и открадне ябълка всеки път, когато се появи на седмия ден, защо не би откраднал ябълка? И ако това момче беше фактически президент на Съединените щати - което му позволяваше да налага драконовски мерки на населението - трябва ли да му се доверите?

Първият въпрос е: колко души в САЩ умират всяка година от грип?

CDC пренареди своите прогнози. Той използва за папагал годишна цифра от 36 000. Наскоро той претендира 12 000-61 000 смъртни случая годишно .

През декември 2005 г. Британският медицински журнал (онлайн) публикува шокиращ доклад на Питър Доши, който създава тремор през залите на CDC.

Ето цитат от доклада на Доши, „Дали цифрите на смъртта от грип от САЩ са по-скоро PR, отколкото наука?“ (BMJ 2005; 331: 1412):

„[Според статистиката на CDC]„ грипът и пневмонията “са отнели 62 044 животи през 2001 г. - 61 777 от които се дължат на пневмония и 257 на грип, и само в 18 случая е идентифициран положително грипният вирус.“

Boom.

Виждате ли, CDC създаде една цялостна категория, която комбинира смъртта от грип и пневмония. Защо правят това? Тъй като те непредпазливо приемат, че смъртните случаи от пневмония са усложнения, произтичащи от грипа.

Това е абсурдно предположение. Пневмонията има редица причини.

Но още по-лошото е, че при всички смъртни случаи от грип и пневмония само 18 разкриха наличието на грипен вирус.

Следователно CDC не може да каже със сигурност, че повече от 18 американци са умрели от грип през 2001 г. Не са 36 000 смъртни случая. 18 смъртни случая.

Доши продължи оценката си на публикуваните статистически данни за смъртността от грип от CDC: „Между 1979 и 2001 г. данните от [CDC] показват средно 1348 смъртни случая от грип годишно (диапазон от 257 до 3006).“ Тези цифри се отнасят за грип, отделен от пневмония.

Този брой на смъртните случаи очевидно е далеч по-нисък от цифрата на папагалите 36 000

Въпреки това, когато добавите разумното условие, че лабораторните тестове трябва действително да открият грипния вирус при пациенти, броят на смъртните случаи от грип ще падне още повече.

С други думи, това е промоция и свръх.

„Е, ъ-ъ, казахме, че 36 000 души умират от грип всяка година в САЩ. Но всъщност вероятно е по-близо до 20. Кой знае? Ние обаче не можем да признаем това, защото ако го направихме, щеше да изложим своята гигантска психопатия. Цялата кампания за плашене на хората да получат грип ще има приблизително същия ефект като предупреждението на хората да носят железни чадъри, в случай че тостери паднат от прозорците на горния етаж ... и между другото, ще бъдем хвърлени в затвора за измама."

[Забележка: Преди публикацията на Doshi по-горе парче за смъртта от грип, аз участвах в поредица от имейли с него по този въпрос и независимият изследовател Мартин Малони даде голям принос за разкриването на измамата на CDC.]

Вторият голям проблем е: колко хора с диагноза грип наистина имат грип?

Питър Доши отново, пише в онлайн BMJ (British Medical Journal), разкрива още едно чудовище.

Както Доши посочва, всяка година стотици хиляди дихателни проби се вземат от болни от грип в САЩ и се тестват в лаборатории. Ето и кикър: само малък процент от тези проби показват наличието на грипен вирус.

Това означава: повечето от хората в Америка, които са диагностицирани от лекари с грип, нямат грипен вирус в телата си.

Така че те нямат грип.

Следователно, дори ако предполагате, че ваксината срещу грип е полезна и безопасна, тя не би могла да предотврати всички онези „случаи на грип“, които не са случаи на грип.

Ваксината не би могла да работи.

Ваксината не е предназначена да предотврати фалшив грип, освен ако прасетата не могат да летят.

Ето точния цитат от ревюто на BMJ на Doshi, „Грип: ваксини за търговия с маркетингови заболявания“ (BMJ 2013; 346: f3037):

„… Дори идеалната противогрипна ваксина, съчетана перфектно с циркулиращите щамове на див грип и способна да спре всички грипни вируси, може да се справи само с малка част от проблема„ грип “, тъй като изглежда, че повечето„ грип “няма нищо общо с грипа. , Всяка година в САЩ се тестват стотици хиляди дихателни образци. От тестваните средно 16% се установяват като положителни за грипа. "

„… Не е чудно, че много хора смятат, че„ грипните удари “не работят: за повечето вълни те не могат.“

Защото повечето диагностицирани случаи на грип не са грип.

Така че дори и да сте истински вярващ в теорията на ваксините, вие сте накратко тук. Събличат чорапите ти.

Нека ви дам един гигантски пример за тази мащабна измама за преброяване на грип. Тя включва грипна "епидемия", която може би си спомняте, наречена свински грип.

В края на лятото на 2009 г. епидемията от свински грип беше засипана към небето от CDC. Агенцията призова всички американци да вземат ваксината срещу свински грип.

Проблемът беше, че CDC прикри скандал.

По онова време разследващият репортер на CBS от звездата Шарил Аткиссон работеше върху историята за свински грип. Тя откри, че CDC е спрял тайно да брои американските случаи на заболяването - докато, разбира се, продължава да предупреждава американците за непровереното му разпространение.

Разберете, че основната работа на CDC е броенето на случаите и отчитането на числата.

Какво беше Агенцията?

Ето откъс от интервюто ми за 2014 г. с Шарил Аткисън:

Рапопорт: През 2009 г. оглавихте покритието на така наречената пандемия от свински грип. Открихте, че през лятото на 2009 г. Центровете за контрол на заболяванията, игнорирайки федералния им мандат, [тайно] спряха да броят случаите на свински грип в Америка. И все пак те продължиха да предизвикват страх от „пандемията“, без да имат реална мярка за нейното въздействие. Не беше ли поредното ваше разследване, което беше спряно? Нямаше ли още какво да разбера?

Аткисон: Последиците от историята бяха дори по-лоши от това. Чрез нашите усилия за FOI открихме, че преди CDC мистериозно да спре да брои случаите на свински грип, те бяха научили, че почти никой от случаите, които са броили като свински грип, всъщност не е свински грип или какъвто и да е вид грип! Интересът към историята от един изпълнителен директор на [CBS] беше много ентусиазиран. Той каза, че това е „най-оригиналната история“, която е виждал в цялата епидемия от свински грип. Други обаче настояваха да го спрат (след публикуването му на уебсайта на CBS News) и в края на краищата никоя телевизионна новина на CBS не искаше да го докосне. Излъчихме многобройни истории, подхранващи идеята за епидемия, но не и тази, която би хвърлила оригинална, нова светлина върху целия шум. То [статията на Аткисон] беше справедливо, точно, законово одобрено и дяволска история.

- край на откъс от интервю -

За лекарите в цяла Америка беше редовно да изпращат тъканни проби от пациенти, на които са поставили диагноза свински грип, или „най-вероятните“ пациенти на свински грип, в лаборатории за тестване. И в голяма степен тези проби се връщаха с резултата: не свински грип, не някакъв вид грип.

Това беше голямата тайна. Това криеше CDC. Затова спряха да съобщават номера на случаите на свински грип. Това откри Аткисон. Затова тя беше затворена.

Но става още по-лошо.

Тъй като около три седмици след като резултатите от Аткисон бяха публикувани на уебсайта на CBS News, CDC, очевидно в паника, реши да се удвои. Ако една лъжа е изложена, кажете още по-голяма. Много по-голям.

Ето, от 12 ноември 2009 г. статия на WebMD е отговорът на CDC: „Шокиращо, 14 милиона до 34 милиона жители на САЩ - най-доброто предположение за CDC е 22 милиона - се сринаха със свински грип от H1N1 до 17 октомври [2009 г.“ („22 милиона случая на свински грип в САЩ“, от Даниел Дж. Деон).

Изскачат ли ви очните ябълки? Те трябва да бъдат.

През лятото на 2009 г. CDC тайно спира да брои случаите на свински грип в Америка, тъй като преобладаващият процент лабораторни тестове от вероятни пациенти със свински грип не показва следи от свински грип или друг вид грип.

Няма епидемия от свински грип.

Тогава, според CDC, има 22 милиона случая на свински грип в САЩ.

Така че ... предположението, че CDC никога няма да се лъже по важни въпроси като, о, ваксина, причиняваща аутизъм ... можете да оставите този човек да почива.

CDC ще излъже всичко, което иска. Смело ще отиде там, където никой човек, който се интересува от реалната наука, няма да отиде.

Той напълно ще пренебрегне мандата си да се грижи за човешкото здраве и ще се размине с него - стига хората да са готови да приемат лъжи вместо истината, стига хората по-скоро да се вкопчат в това, което им казват фигурите на властта.

И сега, когато CDC оглавява операцията, наречена COVID-19 - от потвърждаването на откриването на „нов вирус“, до насоките за диагностично изследване при пациенти, до броя на случаите, до политиките за ограничаване, блокирането, което разрушава икономиката и живота - наистина ли искате да повярвате в това, което казват?

Те отидоха до хранителния магазин и откраднаха ябълка всеки ден. После се обърнаха и казаха, че хранителният магазин може да приема само десет души наведнъж. След това затвориха града около хранителния магазин.

Седят високо над града и гледат през прозореца, докато ядат ябълките.

image

(За да прочетете мега колекцията на Джон, The Matrix Revealed , щракнете тук .)

Джон Рапопорт

Авторът на три колекции от експлозиви, „ МАТРИКАТА ОТКРИТА“ , ИЗХОД ОТ МАТРИКАТА и СИЛА ОТ МАТРИКАТА , Джон беше кандидат за седалище на Конгреса на САЩ в 29 -ти район на Калифорния. Той поддържа консултантска практика за частни клиенти, целта на която е разширяване на личната творческа сила. Номиниран за награда „Пулицър“, той работи като разследващ репортер 30 години, пише статии за политика, медицина и здраве за CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern и други вестници и списания в САЩ и Европа. Джон изнася лекции и семинари по глобална политика, здраве, логика и творческа сила пред публика по целия свят. 




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39743459
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031