Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2015 11:45 - Hanoi Mercure La Gare Hotel
Автор: hanoi Категория: Туризъм   
Прочетен: 269 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 11:02


 Модерните стаи са оборудвани с телевизори с плосък екран с вградени панели за лични мултимедийни устройства. A минибар и сейф са включени. Градът или вътрешния двор на хотела може да се види от двойно остъклени прозорци. Mercure Hanoi La Gare е на 10 минути пеша от Стария град и Храма на литературата. Той е на 15 минути пеша от езерото Хоан Кием. Разположен в сърцето на Ханой, Hanoi Mercure La Gare Hotel съчетава френската колониална архитектура с модерен интериорен дизайн. Безплатен Wi-Fi е на разположение в целия хотел включително ресторант и двор с градина. Фитнес центърът е също на разположение.

ICE Изложбен център е само на 5 минути пеша. Договорености за пътуване могат да бъдат направени в туристическото бюро. Хотелът предлага автомобили под наем и бизнес услуги. След един ден в разглеждане на забележителности, гостите могат да се отпуснат в терасата на парижки стил и да се насладят на гледка към Ханой. Brasserie Le Pavillon предлага вкусни виетнамски и международни специалитети за закуска. Барът предлага голямо разнообразие от коктейли, вина и местни и международни марки бира.

Има и магазин за вино в хотела. Разположен в сърцето на чаровния град Ханой, Mercure Hanoi La Gare Hotel предлага съвременни помещения за настаняване с международните стандарти. Имотът се намира точно срещу историческата централна ЖП гара Ханой и се слива с околността със своята класическа френска колониална фасада. Насладете се на изискана виетнамски и интернационална кухня в Френската бирарията в къща, или да се отпуснете и да пийнете широка гама от коктейли, бира и спиртни напитки в бара.

Възползвайте се от първокласен съоръженията на хотела преди полулегнал в уюта на добре оборудвана стая. За спокойна светилище в оживено място на града, Mercure Hanoi La Gare Hotel е перфектен избор за бизнес и удоволствие. С Mercure, да се насладите на качеството на услугите и постелки гарантирани от международна марка. Стаи от 20 до 35 кв.м и се възползват от безплатен WiFi. Събуди се и се насладете на пълната Western или виетнамски закуска. Този хотел в центъра на е чудесна отправна точка за разглеждане на Ханой. Само на 10 минути пеша от Стария град или Храма на литературата, 15min за района на 36 улици и езерото Хоан Кием, 5мин от търговски център и ICE изложбен център.

Открийте Ханой на магазина App с приложението City Pass Ханой. Mercure Hanoi ла Gare Hotel намира срещу жп гара в 94 Ly Thuong Kiet улица, Mercure Hanoi La Gare е привлекателно оазис в сърцето на оживения център на града. Разположен в близост до Стария град, търговски участъка и ICE изложбен център, хотелът е с модерен дизайн и съоръжения, френска бирария, вътрешен двор и фитнес. Хотелът разполага с 102 просторни стаи с двойно остъклени прозорци, за да спре всеки шум отвън. Всички стаи са с външен прозорец настилка даване гости много хубав изглед към града. Идеален за бизнес и отдих на гостите, Mercure La Gare Hotel също така предлага лесен достъп до Ханой атракции. Стаи от 20 до 35 кв.м и се възползват от безплатен WiFi. Събуди се и се насладете на пълната Western или виетнамски закуска..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   ha noi,   mercure la gare hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hanoi
Категория: Туризъм
Прочетен: 165724
Постинги: 161
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930