Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2018 12:13 - станете ангелчета
Автор: mihala Категория: Бизнес   
Прочетен: 363 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.08.2018 15:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Еврото ще вдигне цените в България, но не сериозно, според Кристалина Георгиева

http://inews.bg/България/Еврото-ще-вдигне-цените-в-България-но-не-сериозно-според-Кристалина-Георгиева_l.a_c.327_i.600024.html

" Влизането в еврозоната няма да доведе до сериозно повишаване на цените в България, заяви в интервю за БНР главният изпълнителен директор на Световната банка Кристалина Георгиева. Тя е категорична, че още по пътя към валутния съюз страната ни ще укрепи допълнително икономическата и финансовата си система."

Спете спокойно,господа, защото, ако не спите, няма да станете ангелчета. Това означава,че няма да ви се появят крилца, а последствието не е благоприятно. Няма да можете да летите. Ще си позволя някои пояснения. Препоръчва се при приемане на еврото прилагане на  таблицата за умножение, не само по курса на валутата, но и на дадените % за търговия на едро и дребно т.е. от 30 до 50 и повече %. Та как и с колко ще се завишат цените на стоките за пазара преценете сами. А господата на високите постове да приложат таблицата за умножение. Тогава ще се спести от пейките в парковете,защото няма да има кой да седи на тях.
 image
http://www.youtube.com/watch?v=iwoqq75Tilk








Тагове:   евро 018,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1658873
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив