Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2010 12:05 - случайни срещи- цикъл
Автор: mihala Категория: Други   
Прочетен: 320 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 03.05.2010 11:07


Някои от предсказанията на Леонардо Давинчи 
Мои виждания и анализи:

108.за писането на писма от един край за друг - хората и от най-затънтените краища ще си говорят един на друг и ще си отговарят.
мое -четене на мисли и телепатия
109.за полукълбата - които са безброй и са разделени от безброй линии така, че при всеки човек една от тези линии минава между двата му крака. Хората, които се намират и на едното, и на другото полукълбо ще си говорят, ще се докосват и ще се прегръщат, и ще разбират какво си говорят.
мое- паралели и меридиани;духовно мислите на човек
110.за свещениците, отслужващи литургия- мнозина от тях за да упражняват службата си ще се обличат разкошно все едно,че са в свещени одежди.
мое- ще ги блазни светския разкош и за привличане на души за пари
111.за монасите, които изповядват - клетите жени по своя воля ще отиват да разказват на мъжете за всички свои сладострастия и скверни, и най-съкровени деяния
мое- леонардо не приема изповядването на друг човек, а само на всевишния
112. за църквите и монашеските обители- мнозина ще бъдат тия, дето ще се откажат от трудностите, тежкия живот и лишенията, и ще отидат да обитават в охолство във внушителни здания показвайки, че това е начин да станеш близък на Господа.
мое- ще се появят съблазни
113.за продаването на рая- безчислено множество ще продава публично и кротко безценни неща без разрешението на Собственика на тези неща, които никога не са били техни нито в тяхно владение и човешкото правосъдие няма да вземе мерки против това.
мое- ще си приписват божии дарби, които ще продават за пари
114.за мъртвите, които биват погребани - о, човешки глупости, о, безумни лудости, простосмъртните ще носят много свещи за да осветяват пътя на всички ония, които са изгубили изцяло способността си да виждат.
мое- хората ще търсят подкрепа от своите мъртви;тъга
115.за зестрите на девойките - там където преди младите девойки не са могли да бъдат защитени от похотливостта на мъжете и от отвличания нито с бдителността на родствениците, нито с яки стени, ще дойде време когато родителите и роднините на тези девойки ще заплащат скъпо на този, който иска да спи с тях, още повече ако те са богати заможни и хубавици.тук май природата иска да прекъсне човешкия род сякаш е нещо непотребно на света, което разваля всичко сътворено.
мое- изменение в човешките ценности;липса на вяра и страх от бога
116.за жестокостта на човека - ще видим живи твари по земята, които непрекъснато ще се сражават помежду си с много големи щети, а често с гибелта на множества и от двете страни;те не ще имат мяра в своята злоба;тяхната ярост ще повали голяма част от дърветата на големите лесове в света, а след като се наситят, храна за техните помисли ще бъде да причиняват смърт,страдания,беди и страх, и да прогонват всяко живо същество.Заради безмерната си надменност те ще пожелаят да се извисят към небето, но прекомерната тежест на телата им ще ги тегли надолу.не ще остане нищо над земята или под земята и водата, което да не е преследвано, изкорубено или разрушено, прехвърлено от една страна в друга и всичко това ще се превърне в гробница през която ще преминат всички избити от тях живи твари. о, свят защо не се разтвориш и не се провалиш в дълбоките бездни на твоите пещери и недра та небето да не вижда повече подобно жестоко и безчовечно чудовище.
мое- буквално;



Тагове:   срещи,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1653966
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив