Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2012 13:16 - днес
Автор: mihala Категория: Други   
Прочетен: 1651 Коментари: 8 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Един истински случай ме провокира да прочета следното. Историята се случи с мен...Но за това ще напиша друг път, а сега...

"Ако наистина някой е стигнал до края на тази статия , съм сигурен че искате да ме питате : "А ти какъв си "? 
Нека Ви кажа : Аз съм осиновен , щастлив съм за това че на мен се случи да бъда сред тези роднини , лели , братовчеди, чичовци и др.
Страшно е да си помисля ако не бях тук сред тях а бях на друго място , а може би и в дома до последно.
А за МАМА - обожавам тази жена , не искам да мисля за това как някой ден тя няма да я има , как ще трябва да се справя с това че нея я няма.Страх ме е да не и се случи нещо.Обичам я безкрайно много.Никога не съм я наранявал,никога не съм я карал да страда,никога не съм се чувствал неловко от това че съм осиновен,гордея се с тях.Те са великите хора за моя живот.На тях дължа всичко постигнато до момента,а отрицателното на себе си.
Дали аз търся другите си родители - НЕ , поне не съм се отдал на това и не ми е цел! По въпроса може да стане само следното :Да срещна биологичната си майка , да се запознаем визуално.Склонен съм на варианта да я видя някъде отстрани (дори и него - баща си)без те да знаят че съм аз.Аз неискам разговор с тях.Имам всичко което ми е нужно.Нямам финансови и други проблеми за които те могат да бъдат полезни - дори и да могат - аз не искам нищо от тях.Наще са се заели с това.
Майка ми казва - отиди питай , потърси , разбери кои са , няма да забиеш кол на този живот и е кофти да не знаеш от къде всъщност си.Казвам и - от теб съм , от къде да съм!С татко никога не сме обсъждали тази тема , права е но в момент който го направя - тогава няма да е толкова лесно на майка да го приеме както сега.
Подкрепям Ви единствено за следното - да видите хората които са били причина за Вашето създаване.Ако забелязвате не ги наричам и майка и баща.Не го правете в повече,не си мислете че ще бъде по добре ако задълбочите нещата,погледнете реално на нещата и се дръжте хладнокръвно.Какви са тия заглавия от Вас ??? - "Мамо,търся те" , "Къде си Мамо" , "майчице моя , къде си" - Що за глупости и наглост са това , що за неблагодарни и лекомислени , податливи хора са това, Що за тотално супер мега брутално изказване е това?Осъзнайте се мили хора - обичам Ви всичките , за това Ви говоря така и толкова дълго> Имаме общо с Вас - не си мислете че аз съм различен от Вас - Всички сме еднакви в това отношение - разбирам Ви и ще Ви разбирам , Ще помагам , ще съветвам .... но моля Ви не така "Търся те МАМО" .разберете тя не заслужава тази дума , Вие имате този човек до себе си.Каква майка търсиш , колко майки имаш : Това няма как да стане - имаш една майка - неможеш да кажеш че имаш една у вас и една биологична - Това е безобразие.Не е важно как са те оставили и защо - важно е че е имало кой да ви приюти.
Обичам Ви .......
нищо не е по сценарий , нищо в тескта не е подготовка ,нищо не е стихотворение - случайно седнах , четох статии и така излях всичко от душа , в момента съм на работа и това ми отне часове , не съм обядвал и виждам че е минало много време докато пиша тази статия - Успех ви желая във всички начинания , успех ви желая като цяло в живота - Бъдете себе си и се радвайте на светлото и доброто което животът Ви предлага.....
с почит: Едно Осиновено Момче

 baoo-bg.org/forum/viewtopic.php






Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. hristo27 - Естествено е човек да обича тази, ...
29.06.2012 17:08
Естествено е човек да обича тази, която го е изгледала. А не тази, която го е родила, но изоставила.
И няма смисъл да търси и да знае коя е тази втората.
Поне така аз мисля.
цитирай
2. mihala - Лошото е, че се намират "до...
29.06.2012 18:05
Лошото е,че се намират "доброжелатели", които им казват за това в години, когато разсъждават по емоционално.
цитирай
3. tit - Не е толкова просто.
30.06.2012 07:28
Идеалните семейства са мит. Човек трябва да почита родителите си, онези, които са направили от него човек. Дали са му грижи, любов, светоглед. Да ги обича, ако е "научен" на любов.
Човекът е и същество любопитно, а и винаги си въобразява, че другото ще е по-добро!:)
И трябва да живее с истината, все пак.
цитирай
4. mihala - Това, което е в блога е част от пос...
30.06.2012 09:32
Това,което е в блога е част от постинг в поставения линк.
Темата за любовта има много аспекти и проявления.Тя произлиза от човешката ни същност и рекушира в нашето съзнание, като се отразява в думите ни.Тук ще цитирам" Езика е голямо зло",
чрез него човек се осъжда,а може и да се възвиси.Това е моето виждане за любовта.
Трудно пиша, когато не виждам ответната страна и нейните очи, израз на същността.Що се отнася до това,че човек е любопитен, бих го нарекла любознателен. Такава е нашата същност- да търсим и да се усъвършенстваме. Благодаря,че ме уважи.
цитирай
5. ka4ak - Има един италиански футболист,голаджия!:)
30.06.2012 12:15
Хем е актуален,хем ще ти отговори на всичките въпроси!:)))
цитирай
6. mihala - В последно време си падам по поли...
30.06.2012 14:27
В последно време си падам по политици, а по голове хич ме няма.Нещо оредяхме и си мислех,че някъде се плицикаш по морето...
цитирай
7. ka4ak - Марио Балотели,се казва и си е история, баш за политици,пък и за граждани!:)
30.06.2012 15:22
А,иначе не съм престанал,да се плацикам!Правя инспекция,не само по морето...!:)
След малко отпрашвам и за морето,за да посрещам Светлината....!:)))
цитирай
8. mihala - Слънчев поздрав, че не съм го виж...
30.06.2012 16:51
Слънчев поздрав, че не съм го виждала от младостта...Приятно плицикане...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1653110
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив