Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2021 08:52 - Спиране на Covid ваксина, известен учен разказва CDC
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 956 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 16.05.2021 08:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Спиране на Covid ваксина, известен учен разказва CDC

От Дженифър Маргулис
ДженифърМаргулис.net

8 май 2021 г.

image

По време на пресконференция в Белия дом на 16 март 2020 г. д-р Антъни Фаучи обяви, че предстои да започне изпитване за коронавирусна ваксина.

В публичен коментар към CDC, молекулярният биолог и токсиколог, д-р Янчи Чун Линдзи, д-р, призова незабавно да спре производството и разпространението на ваксини Covid. Позовавайки се на плодовитост, опасения за съсирването на кръвта (коагулопатия) и имунно бягство, д-р Линдсей обясни на комитета научните доказателства, които показват, че  ваксините срещу коронавирус  не са безопасни.

На 23 април 2021 г. Консултативният комитет по имунизационни практики на CDC проведе среща в Атланта, Джорджия. Фокусът на тази среща на  ACIP  беше върху нарушенията на кръвосъсирването след ваксини на Covid. Д-р Янчи Чун Линдзи говори пред CDC през времето, отделено за публичен коментар.

В  цензура на социалните медии и по-специално и в интернет като цяло  е безмилостен. Ето малко редактиран, коментиран от  цензурата  стенограма на 3-минутния коментар на д-р Янчи Чун Линдзи.

Можете да слушате нейните показания в YouTube  тук  (засега, така или иначе. Ако тази връзка стане вирусна, YouTube вероятно ще   я цензурира ).

Молекулярният биолог и токсиколог призовава да спре ваксината Covid

Здравейте, казвам се д-р Янчи Чун Линдзи. Имам докторска степен по биохимия и молекулярна биология от Тексаския университет и имам над 30 години научен опит, предимно в областта на токсикологията и механистичната биология.

В средата на 90-те години подпомогнах разработването на временна противозачатъчна ваксина срещу хора, която в крайна сметка причинява неволно автоимунно унищожаване на яйчниците и стерилност в модели за животни. Въпреки усилията срещу това и анализите на последователността, които не са предвидили това.

Силно чувствам, че всички ваксини за генна терапия трябва да бъдат спрени незабавно поради съображения за безопасност на няколко фронта.

Janci Chunn Lindsay: Covid ваксините могат да индуцират кръстосано реактивни антитела към синцитин и да влошат плодовитостта, както и резултатите от бременността

Първо, има достоверна причина да се смята, че ваксините Covid ще реагират взаимно със синцитин и репродуктивните протеини в сперматозоидите, яйцеклетките и плацентата, което ще доведе до нарушена плодовитост и нарушени репродуктивни и гестационни резултати. 

Уважаваният вирусолог д-р  Бил Галахер, д-р,  даде отлични аргументи защо бихте очаквали кръстосана реакция. Поради конформационната прилика на бета лист между шип протеини и синцитин-1 и синцитин-2.

Все още не съм видял нито едно имунологично проучване, което да опровергава това. Въпреки факта, че на производителите буквално ще им отнеме един ден, за да направят тези проучвания на синцитин, за да установят това [след като имат серум от ваксинирани лица]. Измина повече от година, откакто за първи път се изтъкна, че това [тялото, атакуващо собствените си протеини на синцитин поради сходство в структурата на протеиновите пикове] може да се случи.

Загубите от бременност, съобщени на VAERS, водят до търсене на спиране на ваксината Covid

Видяхме 100 загуби на бременност, съобщени във VAERS към 9 април. И има [също] доклади за нарушена сперматогенеза и плацентарни находки както от естествена инфекция, ваксинирани, така и от нокаутиращи модели на синцитин животни, които имат подобна плацентарна патология, което предполага роля на медиирана от синцитин в тези резултати.

Освен това сме чували за множество съобщения за нарушения на менструацията при ваксинираните. Те трябва да бъдат разследвани.

Ние просто не можем да поставим тези [ваксини] на нашите деца, които са изложени на 002% риск от смъртност на Covid, ако са заразени, или повече от популацията в детеродна възраст, без да разследваме задълбочено този въпрос.

[Ако го направим], потенциално бихме могли да стерилизираме цяло поколение. Спекулациите, че това няма да се случи, и няколко анекдотични съобщения за бременности в рамките на проучването не са   достатъчно доказателство, че това не оказва влияние върху популационен мащаб.

Covid ваксината причинява нарушения на кръвта

На второ място, всички генни терапии [Covid ваксини] причиняват коагулопатия. [Коагулопатия, когато системата на кръвосъсирването на тялото е нарушена.]  Това не е изолирано от един производител. И това не е изолирано за една възрастова група. 

Тъй като наблюдаваме смъртни случаи от коагулопатия при здрави млади хора без вторични съпътстващи заболявания.

Към 9 април в системата за докладване на VAERS има 795 съобщения, свързани с нарушения на кръвосъсирването, като 338 от тях се дължат на тромбоцитопения.

Съществуват напред и назад механистични принципи защо това се случва. Известно е, че естествената инфекция причинява коагулопатия поради протеина на шипа. Всички ваксини за генна терапия насочват тялото да произвежда протеина с шипове. Zhang et al в [  научна статия, публикувана в Journal of Hematology & Oncology ] през септември 2020 г. показва, че ако влеете протеини с шипове в мишки, които са хуманизирали ACE-2 рецептори върху кръвните тромбоцити, вие също получавате дисеминирана тромбоза.

Спайковият протеин, инкубиран с човешка кръв in vitro, също причинява развитие на кръвен съсирек, който е устойчив на фибринолиза. [Фибринолизата е процесът на организма за разграждане на кръвни съсиреци]. Шиповият протеин причинява тромбоцитни събития, които не могат да бъдат разрешени по естествен начин. И всички ваксини трябва да бъдат спрени с надеждата да могат да бъдат преформулирани, за да се предпазят от този неблагоприятен ефект. 

Трето, има сериозни доказателства за имунно бягство -

В този момент в устните си показания д-р Янчи Чун Линдзи беше прекъснат от мъжки глас: „Благодаря ви за коментара, времето ви изтече.“

Свързах се с д-р Janci Chunn Lindsay, за да разбера какво още е искала да сподели с ACIP, в допълнение към опасенията си относно плодовитостта и нарушенията на кръвосъсирването. Тя ми върна третата си точка, която представи като писмено свидетелство.

Трето, има сериозни доказателства за  имунно бягство и че инокулацията под пандемичен натиск с тези течащи ваксини води до създаването на по-смъртоносни мутанти, които едновременно заразяват по-млада демографска възраст и причиняват повече смъртни случаи, свързани с Covid, сред населението, отколкото биха направили са настъпили без намеса. Тоест има доказателства, че ваксините влошават пандемията.

Ясно е, че наблюдаваме  временна имунна депресия  непосредствено след инокулациите [виж  броя на  смъртните случаи в глобален измервател Global Covid след датите на инокулация] и има имуносупресивни региони върху протеини с шипове, както и Syn-2, които вероятно биха могли да причинят това, чрез Т-клетъчен медииран механизъм. Ако не спрем тази ваксинационна кампания, докато тези проблеми не могат да бъдат разследвани, може да видим явление, подобно на  пилетата с болестта на Марек .

Сега имаме достатъчно доказателства, за да видим  ясна връзка с увеличените смъртни случаи на Covid и кампаниите за ваксини.  Това не е случайно. Това е жалко неволно действие на ваксините. Ние просто не трябва да си затваряме очите и да се правим, че това не се случва. Трябва незабавно да спрем прилагането на цялата ваксина Covid, преди да създадем истинска пандемия, в която не можем да царуваме.

Ученият от MIT също е загрижен за кръвосъсирването и проблемите с плодовитостта

Стефани Сенеф, д-р, експерт по синтеза на протеини, вярва, че хипотезата на д-р Линдзи е вярна. „Абсолютно споделям тези притеснения“, написа ми д-р Сенеф, който е старши изследовател в MIT, в отрезвяващ имейл.

„Потенциалът за нарушения на съсирването на кръвта и потенциалът за стерилизация са само част от историята. Съществуват и други потенциални дългосрочни ефекти от тези ваксини, като автоимунно заболяване и имунно бягство, при което ваксините, прилагани на имунокомпрометирани хора, ускоряват скоростта на мутация на вируса, така че да получат както естествено придобити, така и индуцирани от ваксината антитела вече не е ефективно. "

Подобно на д-р Линдзи, д-р Сенеф смята, че трябва незабавно да спрем кампаниите за ваксини на Covid. „Това масивно клинично изпитване върху населението може да има опустошителни и необратими ефекти върху огромен брой хора“, обяснява Сенеф.

Въпреки тези раждаемост и разстройство кръв тревоги,  панел CDC гласува миналия петък да възобнови използването на ваксината Джонсън и Джонсън . Те обаче предложиха да бъде добавен предупредителен етикет на FDA. Техният аргумент срещу спирането на ваксинацията на Covid? CDC вярва, че ползите надвишават рисковете.

Това първоначално се появи на JenniferMargulis.net .

 

Доктор Дженифър Маргулис е разследващ журналист, автор на книги и награден от Фулбрайт. Тя е автор на „Вашето бебе, вашият път: поемане на отговорност за вашата бременност, раждане и родителски решения за по-щастливо, по-здраво семейство“, съавтор (с д-р Пол Томас) на „Планът, подходящ за ваксиниране“, и „Спектърът на пристрастяването“ : Състрадателен, цялостен подход към възстановяването. Следвайте я във Facebook, Twitter и Pinterest.

Авторско право © Дженифър Маргулис




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39928039
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930