Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2019 14:36 - артефакти
Автор: mihala Категория: История   
Прочетен: 770 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
За тези,които все още се съмняват в съществуването на Господ Исус Христос .






Тагове:   исхр 019,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. barin - Здравей, Антоанета. Едва ли са м...
09.04.2019 18:16
Здравей, Антоанета. Едва ли са много тези, които се съмняват в съществуването на Бог и Божият син Исус Христос. Има доказателства, но повечето са в миналото- по времето на Ной, Мойсей и Навуходоносор. Аз обаче не вярвам, че евреите са богоизбран народ, както и други да има с подобни претенции.
Поздрави!
цитирай
2. mihala - Здравей,
10.04.2019 17:46
Винаги се радвам на коментарите ти и ти благодаря. Ако не си чел пророк Исая от Стария Завет, навсякъде се говори, а не само той, за идването на месия т.е. Исус Христос. Ст.Завет предхожда Новия Завет на Господ Исус Христос. Доказателствата предимно трябва да търсим в Стария Завет,защото в Новия Завет са много ясни делата,които Господ върши. Що се отнася до евреите, Бог е казал,че малка част от тях ще се спасят. Виж Цар Соломон в Ст.Завет в неговите действия са съсредоточени действията на израилевите племена, които Бог разпръсква след като той приема
езическите си жени и техните обичаи.Израилевите деца сега са разпръснати навсякъде в т.ч и сред езичниците, но Бог ще събере,които са Негови. В книгите на Стария Завет е дадена историята им. Успех в изследванията ти пожелавам.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1663106
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив