Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2021 21:19 - ЗАБРАВЕНИ МОМЕНТИ ОТ ИСТОРИЯТА НА ВАКСИНИТЕ - ДА, ИСТОРИЯТА ИМА ЗНАЧЕНИЕ
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 1486 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.06.2021 21:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ЗАБРАВЕНИ МОМЕНТИ ОТ ИСТОРИЯТА НА ВАКСИНИТЕ - ДА, ИСТОРИЯТА ИМА ЗНАЧЕНИЕ

9 юни 2021 г.

image

Джон Рапопорт , Гости за
събуждане

Научната пропаганда за ваксините достигна шеметни висоти, тъй като служителите насочват неинформираната общественост към Деня на освобождението, когато изстрел от COVID, иначе известен като Бог, ще спаси Земята.

Тук, от глава в моята книга от 1988 г. „СПИН INC.“, Е извадка, разкриваща някои от скандалните моменти в историята на ваксинациите - скрити от пресата или просто забравени.

За онези отрицатели, които се придържат към идеята, че ваксините са изключително безопасни и ефективни, тази статия е хапче, което можете да погълнете, горчиво със сигурност, но имунизиращо срещу въздействието на плешиви лъжи от изкривеното лечебно заведение.

Разберете: това е само частична история на бедствия и разкрития и спира през 1988 година.

„Комбинираната смъртност от скарлатина, дифтерия, магарешка кашлица и морбили при деца до петнадесет години показва, че близо 90% от общия спад на смъртността между 1860 и 1965 г. е настъпил преди въвеждането на антибиотици и широкото имунизиране. Отчасти тази рецесия може да се дължи на подобреното настаняване и на намаляването на вирулентността на микроорганизмите, но най-важният фактор беше по-високата устойчивост на гостоприемника поради по-доброто хранене. " Иван Илич, Medical Nemesis, Bantam Books, 1977

„При скорошно избухване на магарешка кашлица в Великобритания, например, дори напълно имунизирани деца се разболяха от болестта в доста голям брой; и процентите на сериозни усложнения и смърт са намалени само леко. При друго скорошно огнище на коклюш 46 от 85 изследвани напълно имунизирани деца в крайна сметка се разболяват от болестта. "

„През 1977 г. са регистрирани 34 нови случая на морбили в кампуса на UCLA, в популация, която се предполага, че е била имунизирана на 91%, според внимателни серологични изследвания. Още 20 случая на морбили са съобщени в района на Pecos, Ню Мексико, в рамките на няколко месеца през 1981 г. и 75% от тях са били напълно имунизирани, някои от тях съвсем наскоро. Проучване на шестокласници в добре имунизирана градска общност разкрива, че около 15% от тази възрастова група все още са податливи на рубеола, цифра по същество идентична с тази от епохата преди ваксината. "

„И накрая, въпреки че общата честота на типичните остри морбили в САЩ е спаднала рязко от около 400 000 случая годишно в началото на 60-те години до около 30 000 случая към 1974-76 г., смъртността остава абсолютно същата; и с пиковата честота, която сега се наблюдава при юноши и млади възрастни, рискът от пневмония и видими чернодробни аномалии всъщност се е увеличил значително, според едно скорошно проучване, до над 3% и 2%, съответно. " Ричард Московиц, д-р, Делото срещу имунизациите, 1983, Американски институт по хомеопатия.

„От всички съобщени случаи на магарешка кашлица между 1979 и 1984 г. при деца над 7-месечна възраст - тоест достатъчно възрастни, за да са получили основния курс на DPT снимки (дифтерия, коклюш, тетанус) - 41% са се появили при деца, които са получили три или повече изстрела и 22% при деца, които са имали една или две имунизации. "

„Сред деца на възраст под 7 месеца, които са имали магарешка кашлица, 34% са били имунизирани между един и три пъти ...“

„... Въз основа на единствените констатации на САЩ относно нежеланите реакции на DPT, финансирано от FDA проучване в Калифорнийския университет, Лос Анджелис, едно от всеки 350 деца ще получи конвулсия; едно на 180 деца ще изпитва висок писък [може да означава увреждане на мозъка]; а един на 66 ще има треска от 105 градуса или повече. " Дженифър Хайман, Демократ и хроника, Рочестър, Ню Йорк, специална добавка за DPT, от април 1987 г.

„Проучване, проведено през 1979 г. в Калифорнийския университет в Лос Анджелис, под спонсорството на Администрацията по храните и лекарствата и което е потвърдено от други проучвания, показва, че в САЩ приблизително 1000 бебета умират годишно като пряк резултат от DPT ваксинации и те са класифицирани като смъртни случаи от SIDS (Синдром на внезапна детска смърт). Те представляват около 10 до 15% от общия брой смъртни случаи от SIDS, настъпващи годишно в САЩ (между 8 000 и 10 000 в зависимост от това кои статистически данни се използват). " Leon Chaitow, Ваксинация и имунизация, CW Daniel Company Limited, Saffron Walden, Essex, Англия, 1987.

„Помощникът на министъра на здравеопазването Едуард Бранд, младши, свидетел пред комисията по труда и човешките ресурси на Сената на САЩ, закръгли ... цифри до 9 000 случая на конвулсии, 9 000 случаи на колапс и 17 000 случая на висок писък за общо 35 000 остри неврологични реакции, възникващи в рамките на четиридесет и осем часа след изстрел на DPT сред децата на Америка всяка година. " DPT: Изстрел в тъмното, от Харис Л. Коултър и Барбара Лое Фишер, Харкорт Брейс Йованович.

„Докато 70-80% от британските деца са били имунизирани срещу коклюш през 1970-71 г., сега процентът е 39%. Комитетът прогнозира, че следващата епидемия от коклюш вероятно ще се окаже по-тежка от тази през 1974/75. Те обаче не обясняват защо през 1970/71 г. е имало повече от 33 000 случая на коклюш с 41 смъртни случая сред много добре имунизираното британско детско население; като има предвид, че през 1974/75 г. с намаляващ процент на ваксинация епидемията от коклюш е причинила само 25 000 случая с 25 смъртни случая. " Волфганг Еренгут, Lancet, 18 февруари 1978 г., стр. 370.

„... Barker and Pichichero, в проспективно проучване на 1232 деца в Денвър, Колорадо, установиха след DTP, че само 7% от ваксинираните са без нежелани реакции, които включват пирексия (53%), остри поведенчески промени (82%), продължително писъчене (13%) и вялост, анорексия и повръщане. 71% от тези, които получават втори инжекции на DTP, са имали две или повече от наблюдаваните реакции. " Lancet, 28 май 1983 г., стр. 1217

„Публикациите на Световната здравна организация показват, че дифтерията непрекъснато намалява в повечето европейски страни, включително тези, в които не е имало имунизация. Спадът започна много преди да бъде разработена ваксинацията. Със сигурност няма гаранция, че ваксинацията ще предпази детето от болестта; всъщност в Обединеното кралство са регистрирани над 30 000 случая на дифтерия при напълно имунизирани деца. " Леон Чайтов, Ваксинация и имунизация, стр. 58.

„Имунизацията срещу коклюш (магарешка кашлица) е противоречива, тъй като страничните ефекти получиха голяма известност. Обратното твърдение е, че ефективността и защитата, предлагани от процедурата, далеч надхвърлят възможните вредни последици ... годишните смъртни случаи на милион деца от тази болест през периода от 1900 г. до средата на деветдесетте седемдесетте години показват, че от висока точка от само при 900 смъртни случая на милион деца (на възраст под 15 години) през 1905 г. спадът е последователен и драматичен. Наблюдавано е понижаване на смъртността с приблизително 80% до момента на масовото въвеждане на имунизацията, в средата на деветнадесетте петдесет години. Оттогава спадът продължава, макар и с по-ниски темпове. Не може да се отдаде заслуга на ваксинацията за по-голямата част от спада, тъй като тя не се използва. " Chaitow, Ваксинация и имунизация, стр. 63.

„... програмата за ваксинация срещу свински грип беше един от най-големите му грешки (CDC). Всичко започва през 1976 г., когато учените от CDC виждат, че вирусът, участващ в огнището на грипна атака във Форт Дикс, Ню Джърси, е подобен на вируса на свинския грип, убил 500 000 американци през 1918 г. Здравните служители незабавно стартираха програма за 100 милиона долара за имунизирайте всеки американец. Но очакваната епидемия така и не се осъществи и ваксината доведе до частична парализа при 532 души. Има 32 смъртни случая. " US News and World Report, Джоузеф Кери, 14 октомври 1985 г., стр. 70, „Как медицинските специалисти проследяват болестите на убийците.“

„Въпреки (случаите), при които ваксината срещу едра шарка очевидно не е успяла да защити населението и въпреки неистовите странични ефекти на методите, привържениците на ваксинацията продължават опитите си да оправдаят методите с твърденията, че болестта е спаднала в Европа като цяло през периода на задължителното му използване. Ако спадът може да бъде свързан с използването на ваксинацията, тогава всичко останало може да се остави настрана и предимството между сегашната ниска честота може да се окаже, че надвишава периодичните неуспехи на метода и благоприятства продължаването на използването на ваксинацията. Въпреки това, заслугата за намаляване на честотата на едра шарка не може да се отдаде на ваксинацията. Факт е, че честотата му намалява във всички части на Европа, независимо дали е била използвана ваксинация или не. " Chaitow, Ваксинация и имунизация, стр. 6-7.

„Едрата шарка, подобно на тифа, изчезва (в Англия) от 1780 г. Ваксинацията в тази страна до голяма степен е излязла от употреба, тъй като хората започнаха да осъзнават как нейната стойност е дискредитирана от голямата епидемия от едра шарка през 1871-2 г. (настъпила след обширна ваксинация). " W. Scott Webb, A Century of Vaccination, Swan Sonnenschein, 1898.

„В този инцидент (Киото, Япония, 1948 г.) - най-сериозният по рода си - токсична партида токсоид, утаен от стипца (APT), е отговорен за заболявания при над 600 бебета и за не по-малко от 68 смъртни случая.“

„На 20 и 22 октомври 1948 г. голям брой бебета и деца в град Киото получиха първата си инжекция с APT. На 4 и 5 ноември 15 561 бебета и деца на възраст от няколко месеца до 13 години получиха втората си доза. Един до два дни по-късно 606 от инжектираните се разболяват. От тях 9 са починали от остра дифтеритна парализа за седем до четиринадесет дни, а 59 от късна парализа главно за четири до седем седмици. " Сър Греъм Уилсън, Опасности от имунизация, Athone Press, Лондонски университет, 1967 г.

„Инцидентите обаче могат да последват употребата на тази така наречена убита (бяс) ваксина поради неадекватна обработка. Много сериозна поява от този вид се случи във Форталеза, Сеара, Бразилия, през 1960 г. Не по-малко от 18 от 66 души, ваксинирани с карболизираната (бяс) ваксина на Ферми, страдаха от енцефаломиелит и всеки от осемнадесетте почина. " Сър Греъм Уилсън, Опасности от имунизация.

„На пресконференция във Вашингтон на 24 юли 1942 г. военният министър съобщи, че в (американската) армия са наблюдавани 28 585 случая на жълтеница между 1 януари и 4 юли след ваксинация срещу жълта треска и от тях 62 са се оказали фатални. ” Уилсън, Опасности от имунизация.

„Най-голямото проучване в света (проведено в южна Индия) за оценка на стойността на ваксината срещу туберкулоза BCG направи потресаващото разкритие, че ваксината„ не дава никаква защита срещу бациларни форми на туберкулоза “. Изследването е „най-изчерпателно и щателно“, стартирано през 1968 г. от Индийския съвет за медицински изследвания (ICMR) със съдействието на Световната здравна организация (СЗО) и Американските центрове за контрол на заболяванията в Атланта, Джорджия. “

 

„Честотата на новите случаи сред ваксинираната с BCG група е била малко (но статистически незначителна) по-висока, отколкото в контролната група, което е довело до заключението, че защитният ефект на BCG„ е нулев “. New Scientist, 15 ноември 1979 г., както цитира Ханс Рюш в „Гола императрица“, издателство Civis, Швейцария, 1982 г.

„Между 10 декември 1929 г. и 30 април 1930 г. 251 от 412 бебета, родени в Любек, са получили три дози BCG ваксина през устата през първите десет дни от живота. От тези 251 72 са починали от туберкулоза, повечето от тях за два до пет месеца и всички с изключение на един преди края на първата година. Освен това 135 са страдали от клинична туберкулоза, но в крайна сметка са се възстановили; и 44 станаха туберкулино-позитивни, но останаха добре. Нито едно от 161 неваксинирани бебета, родени по това време, не е било засегнато по този начин и нито едно от тях не е починало от туберкулоза през следващите три години. " Опасности от имунизация, Уилсън.

„Проведохме рандомизирано двойно-сляпо плацебо-контролирано проучване, за да тестваме ефикасността на 14-валентната пневмококова капсулна полизахаридна ваксина при 2295 високорискови пациенти ... При 63 от пациентите възникнаха 71 епизода на доказана или вероятна пневмококова пневмония или бронхит (27 получатели на плацебо и 36 получатели на ваксина) ... Не успяхме да покажем каквато и да е ефикасност на пневмококовата ваксина за предотвратяване на пневмония или бронхит при тази популация. New England Journal of Medicine, 20 ноември 1986 г., стр. 1318, Michael Simberkoff et al.

През пролетта на 1955 г. Cutter Labs започнаха да продават стандартната си ваксина срещу полиомиелит. Ваксината е инфекциозна и 200 пациенти с полиомиелит водят до получатели. От тях е имало единадесет смъртни случая. Резултатите са около 100 случая на парализа. JR

„Но още преди Солк да разработи ваксината си, полиомиелитът непрекъснато регресира; 39-те случая на всеки 100 000 жители, регистрирани през 1942 г., постепенно намаляват от година на година, докато през 1952 г. са намалени до само 15 случая ... според М. Беддоу Бейлай, английският хирург и медицински историк. " Клане на невинните, Hans Reusch, издателство Civitas, Швейцария и Swain, Ню Йорк, 1983 г.

„Много публикувани истории и доклади заявиха, подразбираха и накараха по друг начин професионални хора и обществеността да вярват, че рязкото намаляване на случаите (и смъртните случаи) от полиомиелит през 1955 г. в сравнение с 1954 г. се дължи на ваксината Salk ... Това е от тези съображения следва заблуда. Броят на инокулираните деца е твърде малък, за да отчете намаляването. Рязкото намаление беше очевидно преди започването на инокулациите или би могло да влезе в сила и беше от същия ред като намаляването след непосредствения период след инокулацията. " Д-р Херберт Ратнер, Дете и семейство, кн. 20, бр. 1, 1987.

„Засега едва ли е възможно да се добие представа за мащаба на имунизационната катастрофа от 1955 г. в САЩ. Може да се счита за сигурно, че официално установените 200 случая (на полиомиелит), причинени пряко или косвено от ваксинацията срещу (полиомиелит), представляват минимални цифри ... Едва ли може да се изчисли колко от 1359 случая (полиомиелит) сред ваксинираните лица се счита за неуспех на ваксината и колко от тях са заразени от ваксината. Внимателното проучване на епидемиологичния ход на полиомиелита в Съединените щати дава индикации за сериозно значение. В много щати на САЩ типичните ранни епидемии, развити с имунизациите през пролетта на 1955 г. ... Ваксинационните инциденти през 1955 г. не могат да бъдат проследени изключително до провала на една производствена фирма. " Д-р Херберт Ратнер, Дете и семейство, 1980, кн. 19, бр. 4, „История на ваксината Salk (част 2).“

„Достатъчно е да се каже, че повечето от големите (полиомиелитни) епидемии, настъпили в тази страна след въвеждането на ваксината Salk, са последвали широкото използване на ваксината и се характеризират с необичайно ранно сезонно начало. За да назовем само няколко, има епидемия от Масачузетс през 1955 г .; епидемията в Чикаго от 1956 г .; и епидемията от Дес Мойн от 1959 г. " Д-р Херберт Ратнер, Дете и семейство, 1980 кн. 19, бр. 4.

„Живата (Sabin) полиовирусна ваксина е основната причина за възникващи в страната случаи на паралитичен полиомиелит в Съединените щати от 1972 г. За да се избегнат появата на такива случаи, би било необходимо да се преустанови рутинната употреба на жива полиовирусна ваксина.“ Jonas Salk, Science, 4 март 1977 г., стр. 845.

„Според собственото признание на правителството на САЩ има 41% неуспех при лица, които преди това са били ваксинирани срещу вируса (морбили).“ Д-р Антъни Морис, Джон Крис, БГ Йънг, „Появата на морбили при предварително ваксинирани лица“, 1979; представен на среща на Американското общество по микробиология във Форт Детрик, Мериленд, 27 април 1979 г.

„Преди времето, когато лекарите започнаха да правят ваксинации срещу рубеола, приблизително 85% от възрастните са били естествено имунизирани срещу болестта (за цял живот). Поради имунизацията, по-голямата част от жените никога не придобиват естествен имунитет (или защита през целия живот). " Д-р Робърт Менделсон, Да живеем, декември 1983 г., цитиран от Каролин Рубен в LA WEEKLY, 28 юни 1985 г.

„Администрирането на KMV (ваксина срещу убита морбили) очевидно даде ход на отклонен имунологичен отговор, който не само не успя да защити децата срещу естествена морбили, но доведе до повишена чувствителност.“ JAMA 22 август 1980 г., кн. 244, стр. 804, Винсент Фулгинити и Рей Хелфер. Авторите посочват, че такива фалшиво защитени деца могат да се разболеят от „често тежка, нетипична форма на морбили. Атипичната морбили се характеризира с висока температура, главоболие ... и разнообразен обрив (който) ... може да се състои от смес от макули, папули, везикули и пустули ... "

Горните цитати отразяват само малка част от наличната литература.

Престъпно измама е да се каже: „Ваксините са прости; те стимулират имунната система и придават имунитет срещу специфични зародишни агенти. "

Официалните доклади за ваксиналните реакции често са в противоречие с неофициалните оценки поради използвания метод за анализ. Ако неблагоприятната ваксинална реакция се дефинира като малък набор от възможни ефекти, получени в рамките на 72 часа след инокулацията, тогава цифрите ще бъдат по-малки. Но лекари като GT Stewart от Университета в Глазгоу са установили чрез щателно разследване, включително посещения в болници и интервюта с родители на ваксинирани деца, че реакции, тежки като мозъчно увреждане (например от DPT ваксината), могат да бъдат пренебрегнати, остават неотчетени и може да се приеме, че са дошли от други причини.

- Е, това беше моето откритие през 1988 г., когато погледнах под повърхността на въпроса за ваксината.

Сега сме в много дълбоки води. Истерията на COVID-19 е настроена на НУЖДАТА за ваксина.

НИЕ трябва да се отърсим от този пропагандиран лош сън и да застанем твърдо срещу малките богове, които търгуват с флаконите си във всеки лекарски кабинет, болница, училище, аптека и паркинг с палатки - превръщайки ги в галерии за стрелба.

Вече имаме естествена имунна система. Те работят.

за автора

Джон Рапопорт  е автор на три експлозивни колекции,  РАЗКРИТАТА МАТРИЦАТА ,  ИЗХОД ОТ МАТРИЦАТА и  МОЩНОСТ ВЪН МАТРИЦАТА , Джон беше кандидат за място в Конгреса на САЩ на 29 -тиОбласт Калифорния. Той поддържа консултантска практика за частни клиенти, чиято цел е разширяване на личната творческа сила. Номиниран за награда Пулицър, той работи като разследващ репортер в продължение на 30 години, като пише статии за политиката, медицината и здравето за CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern и други вестници и списания в САЩ и Европа. Джон изнесе лекции и семинари по глобална политика, здраве, логика и творческа сила пред публиката по целия свят.




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748882
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031