Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05 14:21 - по Нострадамус виждания
Автор: mihala Категория: Хоби   
Прочетен: 108 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.05 14:14


ТЪЛКУВАНИЯ ПО НОСТРАДАМУС ПРЕЗ 2017 г
с част от текста и допълнени с мои виждания през 2020г

pik.bg/апокалипсис-пророчества-вещаят-куп-сътресения-през-2017-г-news623596.html

"Както всяка година, и през новата 2017-а не липсва информация за страшни пророчества, които очакват света. Във фокуса на вниманието са най-вече великите държави и техните лидери, но не липсват и видения за ужасни катаклизми и катастрофи, които ще сложат край на живота на Земята.
България има уникален принос към явлението, тъй като нашата петричка врачка вече отдавна се радва на световна слава и много издания цитират най-невероятни нейни прогнози за бъдещето. Според някои
тълкуватели в пророчествата на Нострадамус "Тръмп", произлиза от немската дума за тромпет, която е посочена в няколко четиристишия.
13:10 26.05.2020 г.Тромпет може да се тълкува и като вестител - ангелите в Откровение на Йоан -апокалипсис.
Но критиците на тази гледна точка посочват, че писанията на Нострадамус са комбинация от френския, който се е говорел през XVI век, и няколко други езика. Така според тях приликата между Тръмп и тромпет се ограничава само до съвременния английски език. Втори проблем е, че тези четиристишия са били използвани във връзка с други събития от миналото, така че не е редно да се употребяват за предсказания през 2017 г. за Тръмп, и е срещу повечето установени интерпретации. Но все пак ето четиристишията, за които се смята, че са посветени на новия президент.
Още в 1-ва центурия, стих 40, има текст, който може да се свърже с него: "Ще скрият за лудостта на фалшивия тромпет, той ще накара Византия да промени законите си. От Египет ще излезе човек, ще иска да се оттегли едиктът и да се променят пари и стандарти."
13:13 26.05.2020 г.Може да се тълкува и като заблудата,която идва от антихриста,за да заблуди мнозина.
Така излиза, че ако Тръмп е "фалшивият тромпет", за който говори Нострадамус, бъдещият президент на САЩ ще полудее. Съвременна Византия се свързва с Турция или Източна Европа, така че трети и четвърти ред биха могли да означават, че Тръмп се опитва да се намеси в ситуацията с бежанците.
От своя страна това може да се отрази на световна валута, каквато е еврото, гадаят анализаторите. В 1-ва центурия, стих 57, се казва: "Тромпетът ще забърка голям раздор. Споразумение ще бъде нарушено: лицето се издига към небето: кървавата уста ще плува в кръв; лицето, намазано с мед и мляко, ще лежи на земята."
13:18 26.05.2020 г.предвещаното от тромпета е до небесата за кръвопролития,но ще лежи на земята.
Тъй като "земята на мляко и мед" често се тълкува като Израел,
13:20 26.05.2020 г.Може да се каже ,в този дух,че тропета, ще произлиза от земята на мляко и мед-Израел.
Някои смятат, че това четиристишие може да описва началото на трета световна война. В подкрепа на тези твърдения се изтъква и фактът, че пророчествата от Библията за последните времена са фокусирани също върху Израел."

pik.bg/апокалипсис-пророчества-вещаят-куп-сътресения-през-2017-г-news623596.html

Мои бъдещи виждания 2017г: Понякога някои от предсказанията дават насоки за развитие,ако се разчетат правилно. До апокалипсис има време, но неразумието постиля пътя му. Американизацията на Европа ще доведе до новата стара система на робовладелчески строй и катастрофални последствия, така че намесата на Тръмп е един важен етап от политиката на страната. Природните катаклизми ще бъдат нищо в сравнение с това, което ще предстои за останалите поколения в Европа. Политиката на Англия, в настоящия момент /2017г/, няма да й донесе предимство пред останалите страни.
Ще има битка за надмощие между европейци и емигранти.
Направен е договор между Америка и Саудитска арабия за влияние. Америка ще използва труда на европейците, а арабия ще я снабдява с петрол. Арабия ще ръководи Европа според етноси. Англия ще се намеси като империя. Балканите и Турция като империя.Русия самостоятелна и единствен остров на спасение за останали християни, като светии./това е показалец за края, когато на земята няма да има останали светииИзграждане империята на антихриста според ДЕЙНОСТТА на Русия./това е за бъдещо последно време/  Това не означава,че Русия е империята и център на антихрист. Споразумение ще бъде нарушено: /Споразумението между Америка и Саудитска арабия /лицето се издига към небето: кървавата уста ще плува в кръв; лицето, намазано с мед и мляко, ще лежи на земята."- Лъжливите предсказания са разобличени.
10:42 ч. 14.1.2017 г. Ще има война за надмощие.
13:28 26.05.2020 г. Но не такава каквато сме свикнали да виждаме.
10:42 ч. 14.1.2017 г.Договорът между Америка и Саудитска арабия ще бъде нарушен. В Русия ще останат последните светии.След което ще се постигне надмощие на антихриста.
13:59 26.05.2020 г.Тези виждания са за продължителен период от време, но помежду им може да има някои действия,които да ги допълват и насочват.
допълнено: 14:10 26.05.2020 г. 

Тагове:   вяра 020,


Гласувай:
0
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1168039
Постинги: 1583
Коментари: 1268
Гласове: 8830
Спечели и ти от своя блог!
Архив