Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2020 09:06 - ще трябва
Автор: mihala Категория: Хоби   
Прочетен: 2344 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 29.08.2020 11:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ВЪЛЦИ В ОВЧИ КОЖИ
Едно от качествата на горещините е ,че карат мозъка да ври. Това качество дали е доказано от учените, но то се проявява в страната ни, ако не гледаме чуждите страни и техните реакции. Казват,че мозъка има свойството да трупа мисли, но от реакциите стигам до извод, че нашите са натрупали само негативни мисли.
До какво води това - до по-големи горещини/мой извод./
Плашат ме не човешките изпълнения, а техните отражения. Ще кажа,че дали имаме или нямаме мозъци е все тая. Някога замята е била изпепелена.Сега разбирам защо. Имам на балкона малка градинка. Бях много щастлива,когато от закупената торопочвена смес ми поникнаха пет вида полски цветя,но... Цъфтят и се развиват, а водата от земята не се изпарява,както е било в началото на създаване на земята " и пара се издигаше от нея" . Хлорофила по листата покафенява и листата изсъхват.Като няма фураж и животните ще изчезнат. Така се е изменял климата и при изчезване на живота. Водата губи своите свойства, а зеленината изчезва. Войни,горещина и всезнайковщина е била и тогава, което е довело до гибел. Къде ли са учените или се изучиха и няма какво повече да учат - спящи мимози в своите ковчези. Вместо да помагаме с наши действия за живот,ние се самоубиваме. Защо? Кой го иска това? Някои ще кажат Бог ни наказва.Бог не наказва неразумието, а гледа човешката воля,която не търси познание и повеление ,и изправление. Станахме вълци в овчи кожи.
8:57 29.08.2020 г.

ЩЕ ТРЯБВА
Във ден жесток
земята ни е чужда.
Не сещаме ни радост,
ни тъга.
Вълни безславни
със зари лудуват
и къпят се
във свойта свобода.
На дни метежни
истина предвечна
забулила е ден
и светлина...
Човече виж,-
Ще трябва
да прогледнеш,
та злото в себеси
да победиш.
23.8.2016 г.







Тагове:   ври020,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Ние пък се радваме, защото Борисов построи
29.08.2020 09:49
магистралите, метрото, спортните зали, детските градини. За 10 години то утрои БВП, заплатите и пенсиите. То направи българите богати- в 9 200 000 банкови сметки те държатна влог цели 57 МИЛИАРДА лева.

цитирай
2. mihala - Здравей,apostapostoloff
29.08.2020 10:57
Добре е щом има на какво да се радваш. Когато си в колата и напече асфалта радваш ли се.Сигурно се радваш, защото ти мирише на бензин и асфалт.Лек ден. Кога ли ще започнем да ядем асфалт при тая жега.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1659894
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив