Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2016 12:02 - Будилник
Автор: mihala Категория: Лични дневници   
Прочетен: 657 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 02.02.2016 13:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


  image


 Напоследък зачестяват опитите да се представи отклонението от нормалното за нормално. Различни защитници на човешки права се опитват да убедят обществото, че хората с обратни наклонности са същите като нас и те трябва да имат същите права като останалите хора. Да могат да се женят и дори да осиновяват деца!!! Единственото което може да се приеме е факта, че тези хора са се родили с тези отклонения или са ги избрали по своя воля. Какво значи да се приеме? - Да не се проявява насилие към тях и да не ги мразим. НО това не означава да приемем за нормално тяхното поведение, напротив всеки от тези хора ако демонстрира открито или се опитва да налага на останалите своята объркана  сексуалност или се опитва да привлече и да "обърне" нормалната сексуална ориентация на други хора трябва да бъде "укорен". Трябва да получи моралната оценка на обществото за  неправилното и неморално поведение. Не трябва да се допуска хора с ненормална сексуална ориентация да ни убеждават, че това е нещо нормално и едва ли не да представят себе си като нормални и да отричат естеството на сътворението.
"И Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; мъжки и женски пол ги създаде. И Бог ги благослови. И рече им Бог: Плодете се и се размножавайте, напълнете земята и обладайте я, и владейте над морските риби, над въздушните птици и над всяко живо същество, което се движи по земята." ( БИТИЕ. Глава 1 : 27 - 28 )
"Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях." (Левит . Глава 20 : 13 )

http://www.biblia.w-bg.net/zahomo.h








Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1664876
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив