Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2016 11:00 - осъзнати истини
Автор: mihala Категория: Лични дневници   
Прочетен: 719 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ОСЪЗНАТИ ИСТИНИ
Ще се затвори ли бездънната яма от недоразумения. Самото отваряне на тази врата е, по своята воля, недоразумение. Като  теле пред майка, човечеството реши, че може да се оправя само и да се движи по път, който не е утъпкан. Да проправя пъртини и да руши вековни скали на градени истини. Начело с прохождащи политици, тръгна по трънливия селски път на самозаблуда. Неговото извисено самочувствие, под влияние на измислици от  псевдо учени, разтвори кутията на Пандора и застана ,като наблюдател. Може ли да предотврати всичко,което извърши или да върне разума на заблудени. Няма как да излезе от ямата, която става все по-дълбока. Без Божествена намеса е невъзможно. Къде е истината и може ли тя да се определи от базата неистини. Останали неизяснени те заемат по-дълбоки корени в съзнанието на човеци,овластени за свое и на заобикалящите ги ,унищожение. Светиите си отиват и ще останат на земята само смълчани истини,  и погибел. Може ли някой да осъзнае изборът на недоизбраните и къде са те?!?... Тишина и мрак, и власт безпросветна...
 
21.2.2016 г.


      
       image   


Тагове:   пка2016,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. katara - така е, ще има Божествена намеса/ т.е. природни катаклизми. Поздрав ,михала!
21.02.2016 12:37
Няма как да излезе от ямата, която става все по-дълбока. Без Божествена намеса е невъзможно. Къде е истината и може ли тя да се определи от базата неистини.
цитирай
2. mihala - Няма как да излезе от ямата, която ...
21.02.2016 12:45
katara написа:
Няма как да излезе от ямата, която става все по-дълбока. Без Божествена намеса е невъзможно. Къде е истината и може ли тя да се определи от базата неистини.

Бог Иисус Христос казва:" Аз съм ПЪТЯ, ИСТИНАТА и ЖИВОТА", а ние Го пренебрегваме като унищожаваме Неговите чада. Бог ще защити Своите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1661507
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив