Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2016 10:49 - Искаме ли го
Автор: mihala Категория: Лични дневници   
Прочетен: 942 Коментари: 5 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ИСКАМЕ ЛИ ГО
Всяко правилно действие има своето противодействие в умовете на неразумните.Такъв закон се заформя днес всред нашата общественост. И така, ако искаме да се включим в изпълнение на тази противопоставеност, ще заформим един взгляд на всяко съществуващо нещо в неговата противоположна незавършеност. Вървейки по тази наклонена плоскост ще се надяваме да достигнем до някаква крайна точка, но кривата не може да стане права, ако не й се противодействува със сила. А нашата сила е обезсилена с начина ни на мислене. Превърнахме се и се превръщаме в немислещи същества, за които налагане на чуждо мнение е манна небесна. А тази манна е съставена от нещо си и това е нашият мързел за съществуване. Наистина ли искаме това? Разлагане на държавите на съставните им части е отлагане във времето на реални действия. Може би се надяваме някой да ни изтегли от задънената улица, но не знаем кой, а този "Кой" ни гледа и очаква да го призовем. Кой ли ще призовем? Това е нашият избор.

@  25.6.2016 г.  image


Тагове:   016,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Всеки, който НЯМА полезен ход, дебне за промяна на условията.
04.07.2016 20:14
Таова може да се нарече "чакане някой да те оправи", но не е вярно. Който знае полезен ход, да го каже. Само да не е химера като на Шоумена. Най-важното в момента е пълната зависимост от Господарите на света, но не сме изключение. Ако има суверенни страни, ТЕ са изключение.
цитирай
2. mihala - Таова може да се нарече "ча...
05.07.2016 23:28
krumbelosvet написа:
Таова може да се нарече "чакане някой да те оправи", но не е вярно. Който знае полезен ход, да го каже. Само да не е химера като на Шоумена. Най-важното в момента е пълната зависимост от Господарите на света, но не сме изключение. Ако има суверенни страни, ТЕ са изключение.

Коментарът ти потвърждава моята теза, а що се отнася до моите предложения, имало е време, когато съм ги давала, а сега всеки се пише разумен.
цитирай
3. krumbelosvet - Полезният ход да помолим Бога, не е никак лесен за ЦЯЛ ЕДИН НАРОД.
10.07.2016 18:54
Защото първата стъпка на цветната революция беше жестокото разединение на народа. Може би някой човек или някое организирано множество, трябва да помоли да се яви ОРГАНИЗАТОР, който знае пътя и има властта да го наложи. Кой, без предварителна Божия подкрепа, ще се осмели за такава молитва?
цитирай
4. mihala - Защото първата стъпка на цветната ...
11.07.2016 18:58
[quote=krumbelosvet]Защото първата стъпка на цветната революция беше жестокото разединение на народа. Може би някой човек или някое организирано множество, трябва да помоли да се яви ОРГАНИЗАТОР, който знае пътя и има властта да го наложи. Кой, без предварителна Божия подкрепа, ще се осмели за такава молитва?
Следва: Докато умните се наумуват,лудите се налудуват.Ако си убеден в нещо никой не ти пречи да се молиш,стига да не вредиш ,разбира се.

цитирай
5. krumbelosvet - Май ви разбрах
16.07.2016 12:19
Май
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1661053
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив