Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2018 11:24 - за размисъл
Автор: mihala Категория: Лични дневници   
Прочетен: 499 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 13.07.2018 22:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Споделянето не е престъпление и ще насоча вниманието на тези,които смятат себеси за духовни. Част от Битие с определени с големи букви думи ще ви открият неща,които много от вас ги интересуват. Надявам се да осъзнаете настоящето битие.Чете се бавно и е необходимо да се вниква във всяка дума.Успех!

БИТИЕ 1:11 И Бог каза: Да произрасти земята крехка трева, трева СЕМЕНОСНА и ПЛОДОНОСНО дърво, КОЕТО ДА РАЖДА ПЛОД СПОРЕД ВИДА СИ ЧИЕТО СЕМЕ ДА Е В НЕГО НА ЗЕМЯТА; и стана така. 1:12 Земята произрасти крехка трева, трева която да дава семе, СПОРЕД ВИДА СИ, и дърво, което да ражда плод, според вида си, ЧИЕТО СЕМЕ Е В НЕГО; и Бог видя, че беше добро. 1:26 И Бог каза: Да създадем човека по Нашия образ, по Наше подобие; и нека владее над морските риби, над небесните птици, над добитъка, над цялата земя и над всяко животно, което пълзи по земята. 1:27 И Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; мъж и жена ги създаде. 1:28 И Бог ги благослови. И рече им Бог: Плодете се и се размножавайте, напълнете земята и обладайте я, и владейте над морските риби, над въздушните птици и над всяко живо същество, което се движи по земята. 1:29 И Бог рече: Вижте, давам ви всяка семеносна трева, която е по лицето на цялата земя и всяко дърво, което има в себе си плод на семеносно дърво; те ще ви бъдат за храна. 1:30 А на всичките земни зверове, на всичките въздушни птици, и на всичко, което пълзи по земята, В КОЕТО ИМА ЖИВОТ, давам, всяка зелена трева за храна; и стана така. 1:31 И Бог видя всичко, което създаде; и, ето, беше твърде добро. И стана вечер, и стана утро, ден шести. 2:5 А никакво ПОЛСКО растение още нямаше на земята и никаква полска трева не беше още поникнала; защото Господ Бог не беше дал дъжд на земята и нямаше човек, който да обработва земята; 2:6 но ПАРА СЕ ИЗДИГАШЕ ОТ ЗЕМЯТА ТА НАПОЯВАШЕ цялото лице на земята. 2:7 И Господ Бог създаде човека от пръст из земята, и ВДЪХНА в ноздрите му ЖИЗНЕНО  дихание; и човекът стана жива душа. 2:18 И Господ Бог каза: Не е добре за човека да бъде сам; ще му създам ПОДХОДЯЩ помощник. 2:19 И Господ Бог СЪЗДАДЕ ОТ ЗЕМЯТА всички полски зверове и всички въздушни птици; и ги приведе при човека, за да види как ще ги наименува; и с каквото име назовеше човекът всяко ОДУШЕВЕНО същество, това име му остана. 2:20 Така човекът даде имена на всеки вид добитък, на въздушните птици и на всички полски зверове. Но помощник, подходящ за човека, не се намери. 2:21 Тогава Господ Бог даде на човека дълбок сън, и той заспа; и взе едно от ребрата му, и изпълни мястото му С ПЛЪТ. 2:22 И Господ Бог създаде жената от реброто, което взе от човека и я приведе при човека. 2:23 А човекът каза: Тази вече е кост от костите ми и плът от плътта ми; тя ще се нарече Жена, защото от Мъжа бе взета. 2:24 Затова ще остави човек баща си и майка си и ще се привърже към жена си и те ще бъдат една плът. 2:25 А и двамата, човекът и жена му, бяха голи и НЕ СЕ СРАМУВАХА.

 Виждане за 2018г.
2018г ще бъде година на непослушните политици, които ще бъдат поставени пред изпитания на собствените си виждания и това,което трябва да бъде. 
Намесата на духовността  ще вземе връх над собствените емоции. 
Някои ще разберат истината, а други не.   Няма да могат да се крият зад думите си, а ще се види голотата им. Който може ще види/ усети/ това. 
Година на поставяне и утвърждаване на нов път в духовността.  30.12.2017 г.
* 2018г - Година на големи катаклизми и промяна в духовния свят.

Библия 20.05.2017г;10.01.2018г.Книгата на пророк Агей гл.2 ст.5-9; 2:5 Според думата на завета ми с вас, когато излязохте от Египет, Духът Ми ще пребъдва между вас; не бойте се. 2:6 Защото така казва Господ на Силите: Още веднъж, след малко, аз ще разтърся небето и земята, морето и сушата. 2:7 Ще разтърся и всичките народи; и отбраните неща на всичките народи ще дойдат; и Аз ще изпълня тоя дом със слава, казва Господ на Силите. 2:8 Среброто е Мое, и златото е Мое, казва Господ на Силите. 2:9 Последната слава на тоя дом ще бъде по-голяма от предишната, казва Господ на Силите; и на това място ще дам мир, казва Господ на Силите.

https://www.youtube.com/watch?v=Wwi9q8hX8hw






Тагове:   библ018,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. litatru - :)
15.07.2018 09:45
Поздравление!
Хубав ден!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1659057
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив