Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2019 22:54 - дълбоко вярващ
Автор: mihala Категория: Лични дневници   
Прочетен: 7271 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 25.02.2019 14:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ДЪЛБОКО ВЯРВАЩ

Дълбоко ме впечатли клипа "дура"с Андрей Ткачов, един искрено вярващ и блестящ проповедник. И у нас не са малко такива дури,които говорят с устата си, но липсва у тях сърце. Не знаят словото, а се мъчат да се представят за искрено вярващи християни .Липсва у тях Духът на Бога.Те се надяват,че с мирски дела ще заблудят Бог, за да ги привлече при Себе си. Бог не е човек,но вижда дълбоко в нашите души и никоя твар не може да го заблуди,колкото и да И се иска. Някои казват,че всички ще се спасят. Лъжа и измама на новото Антихристово време.* Бог е казал "Пазете сърцето си защото то е извор на живот".
Да ,сърцето на тази жена е закърняло от светска суета и може да служи само за съблазън, като маша в ръцете на злото. Бог да ни пази от такива лъже вярващи. Амин
22:42 ч. 23.2.2019 г.

P.S. Глупаци ли сме или се правим на глупаци,като високоумствуваме. Нашите грехове ли искаме да скрием или да извадим наяве чуждите грехове? Никой не е достоен да съди другия освен един Бог. Но това правим защото не вярваме достатъчно. Изграждането на човешката личност и завоалирането на истината за вярата, води до лишаване на познания у хората . Да се изгражда личност не е едно и също със спасяването на душата. В случая О.Ткачов набляга на спасението на душата, а не до изграждане на вярваща личност. Той я нарича "дура" защото тя не вижда състоянието си ,в което се намира, а се държи за сламката. А сламката ще изгори в пришествието. Това е препъни камък у мнозина,обладани от собственото аз.
Пътят на учителя е много труден. У него трябва да има много повече търпение, смирение, любов, отколкото у един мирянин, като служение пред Бога.

* Откровение  на Йоан-гл. 20;21;22

image






Тагове:   ят 019,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1652783
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив