Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2019 08:20 - камбана
Автор: mihala Категория: Лични дневници   
Прочетен: 842 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 22.11.2019 09:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ПРЕДОПРЕДЕЛЕНОСТ
Главно предназначение на жената е да бъде общественичка, майка, домакиня , а сега може да се прибави и дама. Понякога всички тези свойства са могли да променят местата си, в замисимост от обществения строй, но предопределението на жената си остава- да бъде майка. Настъпи време, когато някои туморни образования ,като мозъкът,на който му придават много свойства,обременени от човешко тщестлавие, могат да променят местоположението в една или друга насока на мислене. Така например сега решиха,че жената трябва да стане мъж или джендър, като И отнемат изконната И даденост. Дали няма след това да поискат да я кастрират, както някъде вече практикуват? Човешкият егоизъм ,срещу който трябва да се води борба, достигна до степен на самозащита.
Дали няма да стане необходимо и обрезването на мъжете да се обвърже с кастрацията, та двата индивида да станат едно същество, както казва словото, че мъжът и жената са едно цяло пред Бог. На земята първичното начало, като клетка на обществото, беше семейството, а сега започват да прилагат първично начало без първоначалност на основаване, без неговата цялостност на съществуване т.е. искат да реализират цялостност без неговите цялостни елементи. Искаме да бъдем новатори във всичко ,включително и в нашето начало.Като създадем нов индивид от частици ще можем ли да го обвържем с цялостната структура на развитие на вселената или ще кажем,че всички животни имат нашата структура и ще започнем да ги кастрираме? Ще придам реален пример. На една новопръкнала се дама дошъл момент да се отдели от земния си път и се озовала в ново място на съществуване, където в началото на пътя я посрещнали дечица, озовали се там преди нея. Тогава към нея се затичало едно красиво момиченце с вик- мамо,мамо... Тогава от групата на децата едно момченце се обърнало към нея сърдито:- Та каква майка ти е тя... Оказало се ,че това момиченце е същото ембрионче, което са извадили от нея преждевременно, защото не му било време да се роди. На нея И домъчняло, но не могла даже да прояви някакво чувство. Тя била готова да приеме това прекрасно създание, но не била на земята и на това място нямало чувства, нито време ,нито възможност за реакция. И тя, в обкръжение на нетварни служители, трябвало да продължи пътя си.
Всичко,което ни предупреждава за състояния в нашия живот на земята, е реалност, защото преди нас е имало други,които са съществували и са се самозатрили. Къде ли ще се озовем ние в отвъдния свят с всичките ни необмислени постъпки?... Реакцията на невидимия свят може да бъде същата, описана в библията,защото ние сме едно цяло и зависим едни от други. Никой няма да приеме неразумието за даденост за неговото унищожение.
Дали не е необходимо да се замислим...




Тагове:   жената 019,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. missana - Изключително точни и правилни разсъждения, Михала!
22.11.2019 09:06
Жената е крепител на обществото и планетата и трябва да остане такъв, а не да се джендеросва. Поздравявам те за това слово!
цитирай
2. mihala - Здравей,
22.11.2019 09:27
Радостно е,че не само аз мисля така.Лек ден.
цитирай
3. lexparsy - Аз благодаря за така добре излож...
22.11.2019 09:29
Аз благодаря за така добре изложеното становище, с резюмето и подланващия въпрос, към който бих добавил и "подсещаме", защото и дълго размислялите се се обладават от забрава и инертност, а за размисъл остава да погледнем от високо нр само битието си, но и назад и напред във времето, както намекваш...
Поздрави и почитания Михала!
Лекс
цитирай
4. mihala - Здравей,Лекс,
22.11.2019 10:19
Да, разбираме всичко, но не сме в състояние да изменим нещо,защото някои мислят,че са господари на света.Лек ден.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1660003
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив