Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2020 20:18 - Мъртъв
Автор: mihala Категория: Лични дневници   
Прочетен: 602 Коментари: 6 Гласове:
1

Последна промяна: 12.01.2020 21:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  •  Когато някои живи личности предадат богу дух,
преминават в другата класация на мъртъвците,а
когато водата намалее т.е. не приижда от някъде,а изчезва на някъде,тя става мъртва. В язовира се заформя една мъртва зона. Хъ... Това пък не е ли като мъртвото
вълнение. В последно време все на такива теми попадам На какво ли е? Нямам язовир? Та водата вече я няма и не си изпълнява задълженията. Това означава, че да те няма е като да си мъртъв.  Разбрах,но как Димов е трябвало да я набави след като има само едно отверстие? Това трябва да имаме предвид при разработване на новите роботи.Да се поставят повече отвори -за доливане на мозъчни субстанции.image


Тагове:   починали,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. barin - Здравей, mihala. Обикновено пр...
12.01.2020 22:20
Здравей, mihala. Обикновено преживе малко личности признаваме, а като починат се сещаме колко много са направили. Така е не само при българите, а почти навсякъде.
Поздрави!
цитирай
2. mihala - Здравей,
13.01.2020 14:16
Това,според мене,че си мислим,че друг ни е длъжен,а не си задаваме въпрос,а ние с какво попречихме да стане или да не стане.Липсва класация на приоритети ,а личното АЗ е над всичко. Благодаря,че намина.
цитирай
3. missana - Димов и цялата му свита, както и цялата сган от всички министерства, които хрантутим,
15.01.2020 12:06
да се бяха изпишкали по няколко пъти в пернишкия язовир, щяха да го напълнят. Сега има такива мощни пречиствателни съоръжения, че изпишканото от тях щеше да се трансформира в Хаш-две-О. Но не би, Михала! Тия пишкат само в тоалетните на министерствата, а дефакто се изпишкаха върху главите на всички перничани и то без пречиствателна уредба. Срам и позор, защото и за София тече подобен сценарий. Водата в яз.Искър е застрашително намаляла, а дъждове и снегове не се задават. Но за всичко са виновни комунистите, защото по времето на Жан Виденов отдадоха на концесия за 35 години (!!!) водите на Струма и Места. Захранваме Истанбул и Гърция с вода. По тази причина през 1994г. се случи водния режим в столицата - прехвърлиха с помпи огромно количество води на яз.Искър в яз.Белмекен, за да транспортират водата за Турция.
цитирай
4. mihala - Ех...
15.01.2020 18:25
А на колко ли реки коритата не са почистени,
А какво ли ще бъде (с бетонираната вода
при потопни води.Като тръгне по бул Бори първи,та и
джипките ще затъват.И пак ще викаме
напред с бай Тошо.
цитирай
5. missana - Извървяхме пътя от татковина до Татовина
16.01.2020 10:26
и сега ще сърбаме горчива попара. Този народ не иска още да проумее, че точно комунистите го докараха до тотална катастрофа и пак е на път да гласува за тях. А не се изисква никакъв интелект, за да видиш, че лицето на почервенялата лидерка /след първоначалното му посиняване/ не излъчва и милиграм интелект. За погледа й да не говорим.
цитирай
6. mihala - Здравей,
16.01.2020 14:26
Разсмя ме,а аз ги класирам за
интелет по високото чело,а за
начетеност по големината на ушите,но нямам
нормативи,та всичко е относително.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1660349
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив