Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2020 06:35 - живот с евангелие
Автор: mihala Категория: Лични дневници   
Прочетен: 157 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 27.04.2020 10:25


НАЧАЛО НА НАЧАЛОТО
Бях и не бях... Събудих се в една свежа нощ и разбрах, че изворчетата на новините са попресъхнали.Но някъде все още бълбукаше шумяща снежна загатка. Идваха нови мисли ,мислички, тайнички и предсказания за невиждани катаклизми.Спящи, пророчески, мистични, ненадяващи се полуистини ,истини или загадки за бъдещи случки. Каква ли ще стане тази 2019г, облечена в дълги и предълги предсказания. Това вече е стара песен на нов грамофон, но с изтрита игла. Та както едно време се юркахме към новите магнитофони, сега ще започнем да споменаваме резервните части на изтеклата из канализациите техника.
Модерни телефони,заменени с модерни мобифони, лаптопи ,заменени с екранни слушалки.Но никой не си задава въпрос.Бъдещето, ще има ли бъдеще на това крачещо човешко създание ,със запушени уши от дънеща информация и пошли новоизлюпени клипове с ежедневно безсъдържание. Ех,човече, така ли ще се наричаш след известно време на спяща немощ и безпомощност, а тези ,които сега се големеят дали ще останат да се големеят при разпадащата система на замразени ембриони. Все-човече, дали ще си останеш всемислещ или все-очакващ
нещо. Все-по-голямо и по-голямо НИЩО ,излюпено от мозъците на всеумните прилагателни. Все-умозаблудени всезнайковци, налагащи своята всезнайковщина на всеспящите многознайковци, забравили своя човешки облик.Дали това няма да бъде начало на безначалието? Само едно начално начало може да потвърди едно безполезно съществуване,което не е успяло да съхрани собственото си начало.
18:51 ч. 10.1.2019г

2019г- изменение в духовно отношение
1.Настъпва време, когато в страните започва изменение в духовно отношение,следствие вярата и действията на хората. Това е необходичо за да се определи влиянието на антихриста и неговото господство. До сега надделяваше Христовата вяра, а сега започва изпитание на водещи политически лидери вярващи. Поставят се под въпрос династиите и монархическото им управление.Предстоят изпитания на лидерите им.Това ясно се очертава за Великобритания.
2.Русия - Многото искания на хората водят до тяхната промяна във вижданията и влиянието,което се оказва на духовното им развитие. Любовта Божия ще се постави на изпитание, с което ще се утвърдят вярващите в Исус Христос и антихристите. Голяма роля ще имат в този процес лидерите,както политически така и духовни. Следете действията на Украйна,опонент и показващ слабите места на Русия.
3.България беше христианска, но се надигат делата на антихристовите деца и ще настъпи битка,духовна. Време за последна евангелизация и определяне на вярващите и децата на антихриста.
Да бдим!!! Всяко действие на политическата сцена води до изменение,окончателно. Покаяние!!!
4. Израел да не се възвисява ,а да повярва ,защото новия месия да не ги изненада. Третия храм е момент на изпитание.Да не забравяме, че израелските племена бяха разпръснати след непослушанието на Соломон, както и Моисей не влезе в обетованата земя. Израел е кантар, а не водеща нация!!!
11:27 ч. 13.1.2019 г. 

Тагове:   вяра 020,


Гласувай:
3
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1206483
Постинги: 1596
Коментари: 1283
Гласове: 8902
Спечели и ти от своя блог!
Архив