Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2020 15:52 - НАЧАЛО НА НАЧАЛОТО
Автор: mihala Категория: Лични дневници   
Прочетен: 225 Коментари: 0 Гласове:
1



 НАЧАЛО НА НАЧАЛОТО
продължение
Това беше написано с оглед да отвори очите на някои, но бяхме залети с помия висше качество,което усилено продължи да ни превръща в една безсловестна маса. С незнанието на Божиите истини,ние се превръщаме в роботи-изпълнители на пъклените планове за нашето унищожение. Някога са изгаряли на клади контактьори и с по-висши духовни способности,за да се отвори място за проявление на служителите на злото в извращението на човешката личност. Учените станаха самоунищожители на себе си и себеподобните си с техните открития. Преформатиране на мозъчната ни дейност чрез контактуване и разговаряне под диктат чрез разни енергийни въздействия, ни подлага от незнаещи индивиди на изтребление. Как да приемаме летяща структура,когато Бог може когото иска да си, прибере.Стигнахме степен да се правим на Богове,което ще принуди Създателя да ни изтреби,
недостигнали нашата зрялост. А това ,за което ни готвят, е потвърждение на това,че създадената Човешка раса е несъвършена,което противниците на Бог искат да докажат.Но последствията ще бъдат фатални и за тези,които имат рога и опашки. Има различни духове във Вселената и всеки човек приема
в себеси този дух за когото е пригодено тялото му.Навлизането ,защото ни е интересно неизвестното, в духовната област ще причини по-бързата ни гибел. Всичко,което виждаме е проекция на нашите мисли. От злите сърца произлизат зли мисли, от което и зли виждания, и намерения. Един Бог може да ни избави от тази напаст на всезнателно самоунищожение.Не бива да приемаме злото за добро,но ние с нашите сетива не може да отсяваме добро от зло,а си мислим,че правим нещо за добро, а то ще се окаже капан за сетивата ни.
Самото разпостранение в интернет на научни доказателства, може да са ненаучни, но ние ги приемаме. Казано е "да бъде според вярата ви", а ние вярваме недоказана информация,защото доказаните личности не са висши личности с доказани способности.Вярата я имаме,че сме създадени от Бог по Божие подобие и не могат да ни правят нито на извънземни,маймуни,действащи вируси и т.н. Цифрите са си цифри за наша забава,но не за наше изменение.
Трансплантациите носят информацията и гени от другата личност,след което може да стане кръвосмешение на личности с извратени способности. Зачатие от епруветки води до мисловни и мозъчни изменения в новия индивид.Ето с какво искаме да заселим земята.Искаме да живеем,но за чия сметка???
Тези,които сега се мислят и ни ръководят като по-висши,някога са били същите като нас, но вече са приели за себеси минали експерименти, което не им гарантира бъдещо спасение в движещия се космос.
@15:07 30.05.2020 г.

прилагам предишната статия

НАЧАЛО НА НАЧАЛОТО
Бях и не бях... Събудих се в една свежа нощ и разбрах, че изворчетата на новините са попресъхнали.Но някъде все още бълбукаше шумяща снежна загатка. Идваха нови мисли ,мислички, тайнички и предсказания за невиждани катаклизми.Спящи, пророчески, мистични, ненадяващи се полуистини ,истини или загадки за бъдещи случки. Каква ли ще стане тази 2019г, облечена в дълги и предълги предсказания. Това вече е стара песен на нов грамофон, но с изтрита игла. Та както едно време се юркахме към новите магнитофони, сега ще започнем да споменаваме резервните части на изтеклата из канализациите техника.
Модерни телефони,заменени с модерни мобифони, лаптопи ,заменени с екранни слушалки.Но никой не си задава въпрос.Бъдещето, ще има ли бъдеще на това крачещо човешко създание ,със запушени уши от дънеща информация и пошли новоизлюпени клипове с ежедневно безсъдържание. Ех,човече, така ли ще се наричаш след известно време на спяща немощ и безпомощност, а тези ,които сега се големеят дали ще останат да се големеят при разпадащата система на замразени ембриони. Все-човече, дали ще си останеш всемислещ или все-очакващ
нещо. Все-по-голямо и по-голямо НИЩО ,излюпено от мозъците на всеумните прилагателни. Все-умозаблудени всезнайковци, налагащи своята всезнайковщина на всеспящите многознайковци, забравили своя човешки облик.Дали това няма да бъде начало на безначалието? Само едно начално начало може да потвърди едно безполезно съществуване,което не е успяло да съхрани собственото си начало.
10.1.2019 г.


Тагове:   начало 019-020,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1662504
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив