Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2020 12:14 - спасителната мисия на Исус Христос
Автор: mihala Категория: Лични дневници   
Прочетен: 273 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 06.09.2020 14:07


 СПАСИТЕЛНАТА МИСИЯ НА ИСУС ХРИСТОС
За мнозина името Исус Христос е необходима дъвка за изява на собствените мисли и умозаключения. Ще започна с това, че настоящото изменение положението на полюсите на земята не е първично и ,че преди години земята е преминала през няколко такива изменения. Това е довело до изменения на земната кора, флора и фауна. И да не говорим за населяващите я хомо -индивиди.Ние отчасти знаем, а отчасти се досещаме. В Библията са загатнати много от състоянията, но няма тълкование. В настоящия момент се говори за Нова Ера. Но и тогава е имало нови ери за населяващите земята, които са довели до гибели и нови търсения за спасение.Следствие греха,първия човек Адам пада на земята, но на земята е имало гиганти- падналите ангели, след което е започнало смесването между гигантите и човешката раса. Впоследствие хората започват да вярват в много богове.Това са дошлите на помощ светли ангели, които Бог изпраща. Всички, които са стъпвали на земята са придобивали човешко изменение и са ставали смъртни. Т.е. при различните изменения на земята жената с косата не е подбирала и всеки е намирал своето място. Започнало е заселване в други измерения т.е. тунели. Показателно за живите в Бога светли ангели,че са продължавали и продължават да живеят, само ние не ги виждаме. Те започват да помагат на хората в положителен или отрицателен смисъл, с цел да се запази живота на земята. Не говоря за назначените първоначално при образуване на земята Божии служители, за които говори Библията. Те ще участвуват, по Божии указания, при края на света. Говорим за извънземни, но това са исторически дадените ни предци. При тях и материята се е изменяла с изменение на земята, както и тяхната дейност, като създадени от Бог с различно предназначение. Това са светлите ангели - богове ,за които хората говорят. Има измерения и под земята, в които са се заселили тези,които са от обкръжението на сатана, който обикаля навсякъде и достига дори до Бог да доносничи. Може това да върши и чрез човеци на земята, които са негови. Тук няма хаос във взаимоотношенията, а целево насочване на действия.
Сегашното изменение, в което участвуваха и участвуват всички, продължава. Земята не е на точното място във вселената и като знаем,че Исус е приготвил ново небе и нова земя, предстои окончателно преселение, което ще образува нова Галактика, защото вече необходимите изменения на земята са към своя край. Земята е служила като основа за създаване на нови Галактики. На нея отново ще започне живот,но след като се извърши цялостната трансформация на новата вселена, в която са направените нови галактики, включително и новата земя.
Не трябва да забравяме това,че Исус Христос отива при Бог Отец за да ни изпрати друг утешител - Святия Дух, който създава условия за нов живот. Спасителната мисия на Исус Христос е вечна за вярващите в Него.
06.09.2020 г. @




Тагове:   вселена 020,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1663857
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив