Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2020 16:22 - нови предизвикателства
Автор: mihala Категория: Лични дневници   
Прочетен: 372 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 22.10.2020 16:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

image

ЗА ПОДСЕЩАНЕ
Ще са опитам да напиша нещо, но въпрос е дали ще го прочетете и разберете. Големи изменения станаха и стават,но за жалост не всички ги разбират. Ние си вървим по нашия си утвърден път на развитие и не се замисляме. Това време е дадената ни отсрочка ,за да се смирим и покаем. Е, сигурно някои си мислят,че няма за какво. Времето настъпва с нови ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА.
Продължаваме да се правим,че не виждаме и че всичко е наше. Да, но сме по образ и подобие на първоизточник, който ни е съветвал и продължава да очаква от нас разум. Не всеки ще остане на мястото, на което е. Да помислим докато е ден. Дори и новите вируси не ни стряскат, а те са за поука и поправление. Да се покаем, защото не всеко нещо ,което лети се яде. Новите дадености трябва да ги разберем и приемем, но така,че да не противоречат на Божието слово. Бог е изпратил Утешителя си,който да ни съветва и води, но не всеки ще го чуе и последва.
Да не ритаме срещу ръжена,защото всичко трябва да стане, за да се изпълни реченото от пророците. Голяма сила има молитвата на праведния. Не се казва този или онзи от еди-коя си религия, а праведния вярващ. Бог ще отсъди когото и когато трябва. Да се пазим от лъжливите пророци и слухове.Всичко,което е против Словото, не е от Бог.
За подсещане на тези,които мислят,че вярват в Бог.
16:09 22.10.2020 г.


Тагове:   вяра 020,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1651559
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9198
Спечели и ти от своя блог!
Архив