Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2011 21:53 - нова сватба в двореца
Автор: mihala Категория: Поезия   
Прочетен: 329 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.01.2011 22:19


Но дали старата сватба не трябва да служи за поука на бъдещите младоженци, - Красиви са принцесите в каляски, но за жалост Даяна е била забравила това... 

Излиза истината за Даяна

29.01.2008 09:08 | Видян 5188 пъти | Коментари 7 | Гласували 1

Повече от десет години след смъртта на принцеса Даяна започва да излиза истината за нейния живот и за нейната смърт.Миналата седмица сензационно направи изповед мъжът на живота на лейди Ди. Д-р Хаснат Хан досега никога не е давал каквито и да било изявления по повод връзката си с модната икона. Той бе принуден да даде показания в съда, който разследва за пореден път смъртта на Даяна. За да уважат отшелничеството му от интереса на медиите, съдиите бяха склонени становището на доктора да бъде писмено и да бъде изчетено в залата по време на процеса.
Хан признава, че именно той е любовта на живота на Ди. Връзката им продължава 2 години като започва успоредно с развода на красавицата. 48-годишният известен сърдечен хирург неведнъж е бил споменаван от близки на русокосата дама като истинският притежател на сърцето й, какъвто според тях Доди ал Файед никога не е бил.
Лекарят признава също, че е бил не само любовник, но и довереник на принцесата, наясно е с отношенията й освен с Чарлз и с британското кралско семейство.
Според вътрешни източници част от сегашните признания вече са били споменати от Хаснат Хан в тайното разследване, проведено от верния на короната лорд Стивън.
Според доктора проблемът на Даяна е бил, че тя искала да живее с него в Пакистан и да започне да води нормален семеен живот. Както е известно, това е една от страните, където ислямизмът е най-силен. Хан, разбира се, е мюсюлманин.
Според признанията на друг свидетел, за разлика от горещата връзка с доктора, Ди била отрязала мераците за секс на Доди и му изяснила, че двамата ще си останат просто приятели. Това станало две седмици преди катастрофата в Париж, твърди търговецът на БМВ и добър познат на принцесата Родни Търнър.
И все пак хитът в новия процес за изясняване на смъртта на Даяна е, че нейната спалня е била напълнена с “бръмбъри”. Тайните служби на кралицата записвали 24 часа 7 дни в седмицата както преди, така и след раздялата с принц Чарлз какво, с кого и как прави блондинката.
Разбра се също, че тя е разбрала за този неприятен факт, понеже възложила на експерта по електронни устройства Греъм Хардинг, бивш служител в армията, да прегледа “терена”. Тя му поставила задача да претърси целия дворец Кенсингтън и не била много учудена, когато установила, че “бръмбърите” са заложени в най-интимното й помещение.
Забавно е също как Даяна се е запознала със “сапьора”. Срещнала ги Фърги – бившата херцогиня на Йорк, която също имала опасения, че е подслушвана. През 1994 г. спецът преслушал четири пъти и махал специалните разузнавателни средства. Всеки път на нови места били закътани нови и нови подслушватели и предаватели. “Принцесата присъстваше, когато открих сигнала”, разказа пред съда Хардинг.
Експертът снабдил Даяна с чисти мобилни телефони, понеже тя имала притеснения, че и слушалките се подслушват.
Кен Уорфи, бодигард на лейди Ди от 1987 г. до 1993 г., назначен от същите тези тайни служби, потвърди тези показания като добави още подробности. Според него кодовото име на Даяна сред шпионите било “мека Мария”.
Той изнесе и още любопитни факти. Според него следенето и подслушването на блондинката било част от генералната политика на секретните служители по отношение на членовете на кралското семейство. Това уж се правело, за да бъдат бранени от атентати на ирландската терористична организация ИРА
 www.xnetbg.com/new/forum/index.php


Тагове:   даяна,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1663006
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив