Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2011 20:12 - отворено писмо
Автор: mihala Категория: Поезия   
Прочетен: 445 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 15.01.2011 02:44


Пожалете ни-
до всички отворено писмо

Добре дошли читатели на тази страница на Mihala. Днес ще ви представя виждането си, относно някои допълнителни разходи, които трябва да се имат предвид при разработване на държавния бюджет. Същите са натурално потвърдени и прошноровани с направените извънбюджетни /извън домашни/разходи. И така:
- минимална работна заплата. Тук бях затруднена, защото не ми е ясно с кой минимален доход да направя сравнение. С този ли, върху който се изчисляват доходите на човек от населението, за да му се определи необходимостта от социални помощи или с този, който е официален за пред гражданите на света. И все пак дохода, минимален или не, играе решаваща роля за съществуването на пенсиите. Уви!!! Те са в челните редици, във всяко отношение, защото ние сме там;
- Един въпрос ме терзае.Къде са всепризнатите от света, "някакви си лагери"-Заксенхаузен, Освиенцим и т.н., за които, според изнасяните данни, липсват престъпници към човечеството. Сигурно и утре концлагера, граничещ на север с река Дунав, на изток с Черно море... и няма да продължавам, защото може да се видоизмени, ще липсва от страниците на историята. Всичко е толкова относително, колкото ти е пълен джоба. Затова ще продължа;
- Необходимо е да се имат предвид при определяне на семейния бюджет, средно на месец, по още около 30 лева за непредвидено изхвърлени миризливи храни. Тук може и тъпанчетата да ви заболят, ако започна да изреждам това, с което ни хранят. Халал ви на кухнята!!! Не вярвам, че с обилно представените по магазините стоки, собствениците си хранят домочадието. Е, ако искат да се отърват от него, което е явно от не един случай на случайност, може. Хвала на пазителите ни!!!
Разходи, непредвидени и настоящи, уличаващи не една дребна душица в издевателстване над останалите. Няма да продължавам, защото ме очакват уличните псета да им хвърля поредната порция кайма от реномираната фирма"Тандем", но този път с петнистия бял хляб, за да си направят попара, ако могат. Поздравявам всички от бизнеса, а най- много представителите на "народа". Съжалих ги, та не им поставих вонята пред вратата на "народното " събрание. Спете спокойно скъпи събратя!!! Ние ви жалим!!!... Ако се сетите за нас, може и вие да ни пожалите. С поздрав!!!

hulite.net/modules.php 


Тагове:   бюджет,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1660677
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив