Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2016 09:42 - Равнопоставеност
Автор: mihala Категория: Политика   
Прочетен: 641 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 26.02.2016 15:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ ЩЕ СА РАВНОПОСТАВЕНИ

 "Вицепремиерът Ивайло Калфин заяви в края на дискусията, че има дискриминация, а, за да се решават проблемите, трябва да има система. Този закон дава механизма, по който да се променя политиката, посочи той."  

  fakti.bg/bulgaria/174794-majete-i-jenite-shte-sa-ravnopostaveni


Каква нелепост !!! Щом започнаха да се сношават с мъже, ще започнат и да раждат масово биороботи. Но дали ще могат да поемат функцията и на месечния цикъл на жените? Поради това Бог е запретил на жените да стоят на амбона. Тогава кой ще изпълнява функцията на проповедник???
Масовото обезмозъчаване настъпва. Всички ли са безмозъчни, това е въпроса."Да бъдем или да не бъдем!!!"- побългарен цитат от Шекспир.
Запалете си светилниците,защото тъмнотата ще стане непрогледен мрак.


1:18 Защото Божият гняв се открива от небето против всяко нечестие и неправда на човеците, които препятствуват на истината чрез неправда.1:19 Понеже, това, което е възможно да се знае за Бога, на тях е известно, защото Бог им го изяви.
1:20 Понеже от създанието на света {В изданието от 1940 г. "света" липсва.} това, което е невидимо у Него, сиреч вечната Му сила и божественост, се вижда ясно, разбираемо чрез творенията; така щото, човеците остават без извинение.
1:21 Защото, като познаха Бога, не Го прославиха като Бог, нито Му благодариха; но извратиха се чрез своите мъдрувания, и несмисленото им сърце се помрачи.
1:22 Като се представяха за мъдри, те глупееха,
1:23 и славата на нетленния Бог размениха срещу подобие на образ на смъртен човек, на птици, на четвероноги и на гадини.
1:24 Затова, според страстите на сърцата им, Бог и ги предаде на нечистота, щото да се обезчестят телата им между сами тях, -
1:25 те които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин.
1:26 Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено
1:27 Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие.
1:28 И понеже отказаха да познаят Бога, Бог ги предаде на развратен ум да вършат това, което не е прилично,
1:29 изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба;
1:30 шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си,
1:31 безразсъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви;
1:32 които, при все че знаят Божията справедлива присъда, че тия, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват ония, които ги вършат.       


     image


Тагове:   пка2016,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1654419
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив