Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2016 09:34 - ВСРЕД БАНКНОТНИЯ ТЪТЕН
Автор: mihala Категория: Политика   
Прочетен: 1047 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 15.03.2016 17:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
ГЕННА МОДИФИКАЦИЯ

Дали беше сън или наяве, но изпитах ужас от видяното. По улиците се разхождаха човекоподобни непознати животински видове. Стресната се събудих с мисълта, че това са резултати от кръвосмешение. От къде е дошло , си задавах въпрос?!? Вече будна,  проблясък ми разкри този ужас. След много години  изкуственото оплождане, което ще се прилага от един и същи донор, ще доведе до непознаване на бащата и изменение в човешкия вид. Хора, забранете всяка генна модификация,която няма да доведе до нищо добро за човечеството. Земята, казват, се пренаселва, а искаме да я населим с животни. Това ще е нашето  поколение. Защооо ???... 
15.3.2016 г.
       

ВСРЕД БАНКНОТНИЯ ТЪТЕН
Преплетени мисли и чувства всевластни, разтворили своите радост и власт, прекършили всяка молитва подвластна на своите ропки желания и сласт.
Дилема предвечна на чувства човечни, оставили някъде мисли добри. Такива са чувствата милост и нежност- забравени радости в минали дни.
О, дни безвъзвратни на милост безмерна, на радост, любов и прочувствена власт, когато животът преливал е в нежност и скривал е своята радост в захлас.
Такива са дните, такъв е животът, премръзнал, оставен, забравен и луд. Човекът от днес е човек произволен и просто пиян от желания труд всред банкнотния тътен...
15.3.2016 г.   

            image  


Тагове:   ген,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mt46 - Поздрав!...
15.03.2016 12:31
Някои си играят на богове... Може да има изследвания само с цел лечение на болести...
цитирай
2. mihala - Някои си играят на богове. . . Може да ...
15.03.2016 12:34
mt46 написа:
Някои си играят на богове... Може да има изследвания само с цел лечение на болести...

Когато няма страх от Този, който може и да ни унищожи, се получават извращения в мисленето. Не напразно сатана е казал,че човечеството е несъвършено и ние самите го доказваме, а не се осланяме на Бог-съвършената мъдрост и знание, за наше спасение и защита.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1660946
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив