Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2016 11:09 - Обръщение
Автор: mihala Категория: Политика   
Прочетен: 702 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 23.10.2016 13:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Обръщение на Велизар Енчев
към членовете и симпатизантите на НФСБ, ВМРО, Атака и БСП
Скъпи приятели, дошло е време разделно, в което ясно се вижда кой брани държавните интереси и кой опорочава патриотичната кауза. Вече втора година НФСБ и ВМРО са коалиционен партньор на ГЕРБ, а от три месеца Атака също вдигна бялото знаме и е новият златен пръст на ГЕРБ. 
Въпреки кресливите ултиматуми към ГЕРБ от Симеонов и Каракачанов, до този момент нито са свалени новините на турски по БНТ, нито е отстранен т.нар. протурски зам.-военен министър, нито са прекратени неизгодните за България енергийни договори с американските собственици на ТЕЦ 1 и ТЕЦ 3, нито е премахнат плоският данък. 
Две години след влизането им в парламента, погазвайки всички обещания пред избирателите си, НФСБ и ВМРО се изродиха в проатлантически и русофобски партии, изцяло подкрепяйки действията на ГЕРБ във вътрешната и външната политика.
На 5 септември 2016 г. Валери Симеонов даде интервю за електронна медия, в което погази историческата истина и отправи обидни реплики към освободителя на България от петвековното турско робство. Във въпросното интервю Симеонов заяви това:
„В голяма част от историята на България Русия е била наш враг. Даже бих казал, че в по-голямата част от историята ни Русия е наш враг, включително и при Руско-турската освободителна война… Година след освобождението се е стигнало до там, че голяма част от народа започва да съжалява за турското робство…“
Въпреки моя призив към Каракачанов и Сидеров да се разграничат от тази антиисторическа позиция, двамата продължават да мълчат, което означава, че изцяло са солидарни с патологичната русофобия на своя партньор.
На 19 септември т.г. лидерът на Атака удари поредно дъно в своята политическа кариера и отврати почтените граждани от политиката. В студиото на Би Ти Ви Волен Сидеров се отрече от програмата на своята партия и от хилядите си членове и симпатизанти и ги положи в краката на Бойко Борисов. 
Забравяйки критиките си към сегашното порочно управление на ГЕРБ, ПФ и РБ, Сидеров призова партиите да не клатят лодката на управлението, да са разумни към властта и да не търсят кусури на премиера Борисов, а да му се помага. 
Винаги съм го твърдял и отново ще го кажа: Сидеров е тайното оръжие на Бойко Борисов. В решителни гласувания и моменти (за промените в конституцията и отказът му да подкрепи сезиране на Конституционния съд за заема от 16 млрд. лева) Атака дава важните за властта гласове или групово напуска пленарната зала на НС и така подпомага ГЕРБ. 
Обръщам се и към членовете и симпатизантите на БСП:Не забравяйте, че ген. Радев е твърд привърженик на НАТО. При това не крие, че е американски възпитаник и НАТО-вски генерал.
Моята позиция е ясна и категорична: Стана ли държавен глава, веднага ще направя три неща: Първо, ще подкрепя провеждането на референдум за членството на България в НАТО. Второ, ще наложа вето на Бюджет 2017 година, защото той отново ощетява пенсионерите и младите семейства. Трето, ще сезирам Конституционния съд за наложения от здравния министър т.нар. пръстов идентификатор в болниците, който дискриминира гражданите. 
Обединение на патриотичния вот ще има. Но това обединение трябва да е между истински патриоти и да е споено от общи ценности и идеи, а не да е прикритие на личните интереси на Сидеров, Симеонов и Каракачанов. Обединението трябва да е под чистото знаме на патриотизма, а не под порочния флаг на клиентелизма.
Всеки глас, даден за двойката „Каракачанов – Нотев“, е глас за политическите брокери, които ще изтъргуват вашия вот с ГЕРБ, както го изтъргуваха през 2009 и 2014 година.
Отворете очите си и осъдете предизборната измама с името „Обединени патриоти“. Защото това обединение не е в името на принципи, а заради властта и милионите от държавната субсидия.
„Българската пролет“ отхвърля политическото хамелеонство на Симеонов, Каракачанов, Сидеров, както и проамериканския курс на ръководството на столетната партия, и призовава членовете и симпатизантите на НФСБ, ВМРО, Атака и БСП: 
Елате в нашите редици и на президентскита избори гласувайте с Бюлетина № 3 

  Antoaneta Ardashes     Не е ли добре в програмата да се заложи блокиране на средствата от заеми и се потърси отговорност ,както и цялостен анализ на изразходването им.


image


Тагове:   пка016,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1659988
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив