Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2019 08:54 - хихихи
Автор: mihala Категория: Политика   
Прочетен: 192 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 20.08.2019 14:09


 ЕЖЕДНЕВИЕ

От интернет - "Мръднала съм" - продавачка затворила за малко магазинчето...—цитат от коментар 6 на Хи-хи

Ако не всички то 99.9% в страната и околните са мръднали/ в една или друга посока/

ДОКОГА Алчността не знае граници. Някои трупат печалби с отнемане на доходи на потърпевши. Общините не си изпълняват задълженията ,а правят планове за ограбване, нови структури. Здравеопазването мълчи за нарушения, Лекарства се пренасочват, вместо от внос ,чиято част се поема от здравната каса, с местно производство ,уж със същите съставки / ароба/ от личните джобове на потърпевшите.Линията на бедност се издига все по-нагоре в диаграмата. Няма адекватна корекция на доходите и милионерите стават все-повече. Това,което трябва да се извършва от администрацията се пренасочва в нови поделения с нова администрация, а старата си стои . Всичко това без необходимост. Печатат се валути, което води не до намаляване на инфлацията, а до нейното задълбочаване. Докога??? Младите простеят с неадекватна образователна и научна политика. Земеделието изчезва за сметка на аналното образование. Океаните се покриват с боклуци вместо с лед. И всичко това е от неадекватно мислещи ,самозабравили се индивиди. Да се смеем ли или да плачем, а може да продължим да немеем олигофренно с достойнство, че и ние сме дали нещо на света ,и вселената?
Задавам си въпрос: Човекът мислещо създание ли е или неадекватно влечуго. Натрапените войни не корегират нищо, освен това да запазват касите на милионери и милиардери. Тогава има ли нужда от тях? Избиването на невинни хора не подобрява популацията, а затормозява околната среда с разлагащи се трупове. Кой ни отнема периодично човешкото?!?Не сме ли ние, които си градим живота или вече не ни е необходим? А поколенията? С ламарина ли ще ги заменим ? 


https://www.dnevnik.bg/biznes/2019/08/20/3938430_kak_umenieto_da_govorish_bulgarski_se_okaza_nai-cenno/?ref=rss#comment-13


ХА НАДЗДРАВЕ
image






Тагове:   печат 019,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1654331
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив