Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2020 15:31 - виждане за 2021г
Автор: mihala Категория: Политика   
Прочетен: 1445 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 08.12.2020 14:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Пророческо виждане за 2021 година

2021година ще бъде като екран,на който ще се прожектира всичко, което хората са извършили на земята, като доказателство за действието на окръжаващия ни свят - положително или отрицателно. По- скоро ще бъде отрицателно.
Ще има много неочаквани изменения, предимно на земята.В желанието да се предпазим от космически влияния, ние сме се обрекли на влияния на земята и невидимите за нас живи земни организми и бактерии. Непознати вируси ще променЯт живота на мнозина. Тяхната храна е тази,която ние сега ядем и нападението ще бъде поголовно.
Дали ще останем така или ще променим начина си на хранене зависи от нас, за да не изграждаме хранителни човешки отпадъци за бактериите.
Тогава космоса няма да е опасен в сравнение с раздвижените земни несъзнателни бактерии. За тях няма да има съобразяване с човешки същества, а необходимост от храна.
Ще навлизат и в човеци,които притежават такава т.е.чревоугодници. Някои тогава ще потърсят Бог.
Този период няма да бъде кратък, а до време и времена.
Предимно за отглеждане да обърнем внимание на дръвчетата,чиито плодове са над земята. Антибиотици и други производни на химическата промишленост ще са неподходящи, както и химикали за наторяване.
15:16 07.12.2020 г.

Препоръка: Където няма лаборатории за изследване на земята и водите, да се създадат. Огнищата ще бъдат предимно във влажни,сенчести и блатисти области.
Третирането да бъде само с варов разтвор, и натурална тор. Заразени места да се отстраняват с дълбока оран, изнасят на депо храсти и др. и обеззаразяват с огън.
Това,което пиша не е шега. Това е второ напомняне. Първото ми беше показано
в разказ,как хората ще останат да ядат корички тор./2018г/ следва:


ПОЛЕТ НАД ГРАДА
Пред погледа ми... Ах, пред погледа ми... Това поглед ли е?!?... Заслепен от своята гордост той поглеждаше в отсрещните прозорци на извисяващия се небостъргач. Из коридорите му се разхождаха добре облечени камериерки със своите чисти, малки престилчици, а по-навътре... Така си мислеше новия икономически директор. С неимоверни усилия се беше домогвал до този пост и накрая се сподоби с коженото кресло. От мазната му усмивка се провлачваше тънка струя неосвободен стомашен сок. Язвата пак го издаваше, но усмивката беше винаги неотлъчно на поостарялото от болестта лице. Той беше вече... А?... Какво беше той?... Тишина и мълчание в мозъка му. Поредното успокоение замъгли напиращите мисли. Но той нямаше да мисли...  Имаше вече други такива глупаци, какъвто беше и той някога, а сега щеше само да подписва... Следобедната дрямка настъпваше с горещината ,въпреки поставения климатик и се усещаше осезателно... Нежни звуци на китара го отделиха за момент от заобикалящото го ежедневие. Но откъде се взе китара на двайстия етаж? Той спусна по-плътно щорите на прозорците и лека хладина върна кръвта в жилите му, а отвън, в тази непосилна жега, нежните звуци на китара продължаваха да натрапват своята изисканост. Той подпря глава о бюрото и като акомпанимент, из устата му излязоха звуците на клокочещата му същност... 

Мир и тишина завладя цялата земя, а той сред нея,разкрачил гордо снажната си особа, развява крачоли над човешките покриви. Но... това не са покриви ,а човешки същества, забили поглед в голата и празна земя. В нишка човешка те очакваха своя ред, за да получат коричка препечена тор.Той ги гледаше, но вече не можеше да лети в простора, защото смрадта,която обемаше кръгозора, му замъгляваше погледа. Спря да диша. Само волята за живот го върна в реалността, а нежната мелодия му напомни, че и той е смъртен...  @ 2018г 



Тагове:   вяра 020,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1664642
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив