Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2014 17:31 - родена с късмет
Автор: mihala Категория: Забавление   
Прочетен: 701 Коментари: 1 Гласове:
-1

Последна промяна: 21.03.2014 17:34


 СЛЕД НАРОЧЕНИЯ КОНКУРС "НАХУЛИНИ" 

Някои решиха да ме направят по-умна отколкото съм. Не-е -е , не са познали. Сензорика съм била. Глупости! Гледам навън, а то, вали. Е, как няма да кажа, че времето се разваля. Била съм сензорна и съм усещала. Кой няма да усети, когато му затъват гемиите и започват да му чукат по вратата. Умна съм била, че не съм си оправяла звънеца. Има ли луди да чакат съдия-изпълнител и да си разтворят широко вратата, па и да му кажат добре дошъл? Но всеки си с късмета. Добре,че вече има интернет та ми излезе приказка,че съм сензорна. Един ден бях до социалните, а те, както винаги, си правят оглушки и като се връщам гледам пред нашия вход опашка. Бре, помислих си, какво ли се е случило? Знам, че нашенец е саиржия, и взех да се кръстя. Божке опази, Божке опази... Вървя и си говоря... А съседка от другия вход ме гледа и се смее. Бях загубила и ума, и дума. Не мога да я попитам. А тя само ме гледа...
- Комшийке, ти защо не си казала ,че си екстрасенска.
Това какво ли е? Екстра...-че съм екстра, екстра съм си за мене, но че съм сенска... И тогава ми просветна. Милите... Слуха беше стигнал до всички на опашката, че и отвъд граница. И кой откъдето види е дошъл да си даде париците. На това се казва" роди ме мамо с късмет па ме хвърли на смет".


Тагове:   хумор,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mihala - От трите разказа, представени на ...
22.03.2014 11:06
От трите хумористични разказа, представени на конкурса, този е с максимална оценка. Но посетителя е имал други критерии. Всичко е относително.Благодаря.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1653946
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив