Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2020 08:05 - нови виждания
Автор: mihala Категория: Забавление   
Прочетен: 332 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
НОВИ ВИЖДАНИЯ

 Някои ги поставят в стъкленици ,за да гледат през стъкло света.Вместо да си слагат розови очила или тъмни срещу изгрева. Да се задоволяват с това,което им се предлага,без да се замислят. Но аз предпочитам да съм в свои води и аромат на пресно зеле с повече витамин С срещу корона вирус. Страх ме е от високо,че при летеж, щъркела може да ме изпусне,ВЪПРЕКИ,ЧЕ МЕ Е ДОНЕСЪЛ. Не знам дали ме е изпуснал или нарочно ме е пуснал в България, но се замислям, дали не е збъркал. Казват,че душата си избира мястото където да падне.Е, аз съм паднала...,което потвърждава,че щъркела случайно ме е изпуснал.
Весел и хубав ден.
 
image

ОТКРИТИЕ
Завърте се земното кълбо... Да бе, брате! Завърте се земното кълбо. Нали беа казали, че е спрело да се върти. Ама яз го усетиф. Завърте се изведнаж. Нещо ме бутна  и щех да паднем, а то требАло да ми покаже, че се е завъртело. Ех, пусто опустело, щеше да ме бутне. Виж, оня ден като извеждАх козата на паша и тя като се разигра, та се кюснА у мене. Но не можа да ме бутне. Е, беф апнал малко лебец и млечице... Ама сега ти кажувам, че се завърте. Нищо, че не съм слагал и залък в устата от вчера... И това дето кажуват, че земята е била плоска, а сега била топка, ич да не им верваш. И аз не им верувам. Тя земята си е тепсия. Виж ги летат из небесата ама се виждат. Ако беше топка, като минеа на обратно, немаше да ги виждаме...  Па ето и Мите- Иванкиния де, дето Ока сека сутрин по говоритело и той е изпущил времето. Кажува, че щело да е  топло, а то студено. А некогаж кажува студено, а то топло. Иди, че го разбери. Ама нали човеко работи у кметството и е все между големци, дето му кажуват какво да кажува...  Усмихни се бе селски. Какво си се намръщил, като че ли са ти потънали гемиите. Па и на теб ти кажуват, некогаж, какво да кажуваш... Ама то времето си остава непроменлива величина... Това е то... Нищо, че земята се е завъртела...Ама яз ти кажувам, да го запомниш от мене, - Земята се е завъртела и нема спиране...  


Тагове:   откритие 020,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. missana - То някои са се отвинтили дотолкова,
25.03.2020 12:10
че са елиминирали въртенето на земното кълбо с аксиомата, че е плоско!

Що се касае до киселото зеле и чесъна в борбата с коронавируса, то всеки си изобретява плацебо-техники. Дреме му на коронавируса от чесън и зеле. Майката му е да не те хваща. Че хване ли те, трудно пущи!

Честито Благовещение, Михала!
цитирай
2. mihala - Здравей,
25.03.2020 12:57
Бог да те пази.Може днес да ходим за риба . Или като кума лиса ще се облизваме след черните лимузини. Не се мръщи на времето, а напук му се усмихвай. Здраве и успехи.
цитирай
3. missana - Благодаря!
26.03.2020 00:56
Бог да ни пази от всичко, дори и от преждевременно забременяване.
цитирай
4. mihala - Здравей,
26.03.2020 01:14
То цъфнахме и вързахме, та и за другото не се знае.Може да сме от рода на Сара.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1653748
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив