Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2019 19:15 - начало на началото
Автор: mihala Категория: Хоби   
Прочетен: 306 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 10.01.2019 19:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 НАЧАЛО НА НАЧАЛОТО

Бях и не бях... Събудих се в една свежа нощ и разбрах, че изворчетата на новините са попресъхнали.Но някъде все още бълбукаше шумяща снежна загатка. Идваха нови мисли ,мислички, тайнички и предсказания за невиждани катаклизми.Спящи, пророчески, мистични, ненадяващи се полуистини ,истини или загадки за бъдещи случки. Каква ли ще стане тази 2019г, облечена в дълги и предълги предсказания. Това вече е стара песен на нов грамофон, но с изтрита игла. Та както едно време се юркахме към новите магнитофони, сега ще започнем да споменаваме резервните части на изтеклата из канализациите техника.
Модерни телефони,заменени с модерни мобифони, лаптопи ,заменени с екранни слушалки.Но никой не си задава въпрос.Бъдещето, ще има ли бъдеще на това крачещо човешко създание ,със запушени уши от дънеща информация и пошли новоизлюпени клипове с ежедневно безсъдържание. Ех,човече, така ли ще се наричаш след известно време на спяща немощ и безпомощност, а тези ,които сега се големеят дали ще останат да се големеят при разпадащата система на замразени ембриони. Все-човече, дали ще си останеш всемислещ или все-очакващ
нещо. Все-по-голямо и по-голямо НИЩО ,излюпено от мозъците на всеумните прилагателни. Все-умозаблудени всезнайковци, налагащи своята всезнайковщина на всеспящите многознайковци, забравили своя човешки облик.Дали това няма да бъде начало на безначалието? Само едно начално начало може да потвърди едно безполезно съществуване,което не е успяло да съхрани собственото си начало.
18:51 ч. 10.1.2019 г.

image




Тагове:   201,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1665680
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив