Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2020 12:15 - Вяра и епоха
Автор: mihala Категория: Хоби   
Прочетен: 313 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 29.07.2020 13:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 С падането на църквата "Света София" под епохално иго,Турция премина в нов етап на развитие на вероизповеданието си. Църквата,която е още от 6 век към Гръцката православна църква,стана джамия. Не е ясно как ще се нарича.След като очите на светиите ще бъдат покрити,споед изказване/ т.е. замазани ,интересно молещите се на кого ще се молят. Вярата не е хибридна, та всички вероизповедания да се молят заедно или "Да бъде според вярата ви".  Да се молиш ,трябва да знаеш на кого се молиш или мюсулманите ще се молят на сградата джамия. 
В желанието си Ердоган да е светски,  започна да приема за даденост непринадлежащото му или времето е такова,че всички трябва да вярваме в музеи и сгради. Някои знаят що е вяра, а други мечтаят да вярват в своя полза, но не дадена от Бог , та за тяхното спасение да не говорим. Мир вам слепци,които водите стадо, та заедно да паднете в ямата.
https://pik.bg/скандално-съдебно-решение-превръща-храма-света-софия-в-истанбул-в-джамия-news882267.html

https://bg-patriarshia.bg/news.php?id=331228
Становище на Св. Синод на БПЦ-БП относно статута на храма „Св. София“ в Истанбул

СВЕТОТО  ЕВАНГЕЛИЕ ОТ МАТЕЯ- Нов Завет   27:50 А Исус, като извика пак със силен глас, издъхна. 27:51 И, ето, завесата на храма се раздра на две от горе до долу, земята се разтресе, скалите се разпукаха, 27:52 гробовете се разтвориха и много тела на починалите светии бяха възкресени, 27:53 (които, като излязоха от гробовете след Неговото възкресение, влязоха в светия град, и се явиха на мнозина). 27:54 А стотникът и ония, които заедно с него пазеха Исуса, като видяха земетресението и всичко що стана, уплашиха се твърде много, и думаха: Наистина тоя беше Син на Бога.





Тагове:   вяра 020,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. elizabethborislavova - Мерзостта, която стои на святото място
28.07.2020 14:03
Вижте какво е пророкувано по въпроса в Съдебната светлина. В блога ми и на сайта http://slovosvetlina/?p=27508
Сатана знае и завоювал земни съсъди в своя план дири други убежища да избегне своя дял на осъждение, и воюва чрез народи и племена особено чрез осъдени навек спиритични общества. Но най-вече е изявен и въплътен чрез антихриста, сам изявен и чрез лъжеучители, пророци ваалови – мохамедови, с което е и подвел веригата на осъдените като мерзост, която е застанала на святото място: то се е изпълнило чрез мохамеданството в храма на Света София.

Но в Авдия най-добре се откриват неговите пл...
цитирай
2. mihala - Благодаря,
28.07.2020 15:41
В Библията - Словото е написано много ясно какво ще бъде в последните дни, но няма кой да го чете и разбира.Лек ден.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1666573
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив